2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ماwhere are you from   داریم اینجا که ingنداره

خب عزیزم معنیشو دقت کن دیگه،این یعنی شما از کجا هستید،هستید به انگلیسی چی میشه؟میشه are دیگه،are فعل توبیِ.قبل فعل توبی که do نمیاریم!ولی وقتی میخوای بگی از کجا آمدید باید فعل come بکار ببری،که چون فعل اصلی هست و توبی نیست بنابراین موقه سوالی کردن با do سوالی میشه

زندگی زیباست...😊
اخه ماwhere are you from   داریم اینجا که ingنداره

بعدم من گفتم افعال توبی وقتی ***قبل از فعل اصلی***میان که ing داشته باشه.شما قاطی شون کردی،تو جمله ی where are you from که ما اصلا فعل اصلی نداریم که دنبال ing میگردی!این یه جمله ی ساده با فعل توبی هست

زندگی زیباست...😊

بزار ساده تر بهت بگم،تو انگلیسی جمله هایی که فعلش هستی و هستیم و است و بودن و شدن...هست فعل جمله ی انگلیسی مون am,is,are,was,were, میشه،که سوالی و منفی کردنشون نیازی به do ,does نداره،ولی بقیه ی افعال مثل آمدن رفتن،خریدن،و...افعال اصلی محسوب میشن و با do,does سوالی و منفی میشن.همین!سختش نکن

اگه بازم مشکل داشتی اینم بگم که یاد گرفتن زبان صرفا یاد گرفتن گرامر نیست،شما میتونی اون دو جمله ای رو که گفتی به همون صورت بپذیری،فقط بپذیری و استفاده کنی و بدونی که درسته بدون اینکه بدونی چرا،این نوع یادگیری از نوع یادگیری زبان مادری در کودکان هست،که یاد میگیرن و صحبت میکنن بدون اینکه دلیلی براش داشته باشن،فقط براساس شنیدن

زندگی زیباست...😊