2777
2789
عنوان

شوهراتون چند روز در هفته رو با دوستاشون می گذرونن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم

البته نه طولانیا

مثلا 2 ماه یه بار چند ساعت یا میان دوستام خونمون

اگه شوهر داشته باشن که وقتایی که شوهرم هستن میان

ولی اون هیچی

البته من میرم خیلی نق میزنه دلم تنگ شدو منو تنها گذاشتیو از این حرفا

شوهرم از اولم رفیق باز نبوده اصلا ولی خوب منم خیلی شیطونم فکر میکنم با من میره بیرون بیشتر بهش خوش میگذره تا با بقیه

ترجیحش اینه یا 2 تایی باشیم یا با خانوادش

قبلا هر شب بود بعد از ده سال شده هفته ای یک یا دو شب

چجوری تحمل کردید. افرین 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

9 ساله همسرشم تا حالا با دوستاش بيرون نرفته تنهایی اگه هم بخاد با همکاراش بره بیرون من و بچها هم میبره 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ماهم اين قرارو داشتيم من پاي حرفم موندم ولي اون نه

ما هر دوتا موندیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

در هفته یکبار میره بعضی دوستامون هم مشترکه که دوتای میریم.خودم تایم بیشتری با دوستم هستم تا همسرم.ولی خب بنظرمن هرچی جای خودشه داره بالخره تو زندگی دوست هم لازمه هرچی جای خودشو داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چه خوب چی کردی تغییر کرد

منو شوهرم خيلي دعوا كرديم ك يكمممم بهتر شده

ولي جاريم نميدونم چيكار كرده شايدم ب قول بقيه بخاطر بچه برادرشوهرم انقدررررر زن و بچه وزندگي دوست شده

از زمين تا اسمون عوض شده

لايك نكنيد مرسي اه🤗