2777
2789

باسلام... مژده به خانمهای زیباپسند، خدمات تخصصی تتو صورت با تخفیف هفتاد درصد آغاز شد : بااستفاده از پکهای یکبار مصرف و بهداشتی رنگهای اورجینال آمریکایی آلمانی بدون قرمزی و بی حسی بدون درد و خونریزی توسط طراح و تاتوکار مجرب.هاشور، فیبروز،تتو ابرو،سایه ابرو خط چشم خط لب رژ لب تاتوی بدن ترمیم تمامی کارهای خودم بدون دستمزد میباشد و فقط هزینه رنگ گرفته میشود.تمامی کارها با استفاده از لوازم یک بار مصرف ورنگ اورجینال با مدرک بین المللی برای شما همشهریان عزیز انجام میشود شروع قیمت از ۸۰ و تاتو بدن از ۳۰میباشد.این فرصت طلایی رو از دست ندین

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
جای فیبروز هم میتونید پاک کنید

صبر کنین خودش میره ولی اگه عجله دارین من با حلال پاک میکنم

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 ماه گذشته و رد قرمزی ازش مونده😭

رد قرمز یعنی رنگ فیک و سربدار. اصلا فیبروز رد قرمز نداره باید تا چهار پنج ماه کمرنگ بشه و بره لطفا به هرکسی اعتماد نکنین و فکر نکنین چون قیمتش بالاست پس کارش خوبه. باید با حلال پاک بشه تشریف بیارین انشالا حل میشه

رد قرمز یعنی رنگ فیک و سربدار. اصلا فیبروز رد قرمز نداره باید تا چهار پنج ماه کمرنگ بشه و بره لطفا ب ...

ممنون عزیزم میشه آدرس بدید 

آره درسته خیلیم هزینه کردم خیر سرم گفته بودن کارش خوبه 

حیرا میشناسی؟

رنگ هم گف امریکایی هس

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
ممنون عزیزم میشه آدرس بدید  آره درسته خیلیم هزینه کردم خیر سرم گفته بودن کارش خوبه  حیرا ...

من با چند تا سالن دارم همکاری میکنم عزیزم بیاین به ایدیم هماهنگ بشیم Tattoooo814@