2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه مگه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
ولی تو قران مریضی جسمی و بعد مریضی روحی جزو سخت ترین بلا ها نام برده شدن 

درسته سخته.ولی خیلی مشکلات هست که از مریضی دردش بیشتره.بیماری با دارو ارومترت میکنه ولی با بعضی از  مشکلات هیچ وقت اروم نمیشی 

چرا بعضیا اونقد پول دارن ماه به ماه میرن مسافرت خونه و ماشین زندگی اروم ولی بعضیا پول اجاره هم ندارن ...

پولو ولشش سلامتی واقعا بزرگترین نعمته هیچی نداشته باشی ولی سلانت باشی

چرا بعضیا اونقد پول دارن ماه به ماه میرن مسافرت خونه و ماشین زندگی اروم ولی بعضیا پول اجاره هم ندارن ...

ظاهرشون نبین.من یه مثال واست بزنم.دختر خاله من تو پول میغلته.همه میگفتن ته خوشبختیه.ولی یه روز فهمیدم شوهرش نه دوسش داره نه روش غیرت داره .و چه خیانتهایی جنسی که نکرده