2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

85 بازدید | 9 پست

سلام ،یک هفته ازتخمکگذاری میگذره،ی هفته مونده موعد ب پریودم،ماه های دیگه اصلا ،درد پریودی نداشتم تاحالا،،ن شکم درد ن کمردرد ن چیزی ،فقط کسل بودم 

این ماه اقدام داشتیم برا نی نیی

الان چند روزه همش واژنم خیسه،،،ترشح سفید شیری رولباس زیرمه،،،پایین کمرم خیلی دردمیکنه،زیرشکمم هم دردمیکنه ،وتیرمیکشح،ممکنه از علائم لقاح باشه؟؟؟؟؟؟؟

شروع کالری شماری از1400/4/10وزن اولیه...75...هدف اول70🔐...هدف دوم65🔐...هدف سوم60🔐...وزن هدف 55🔐
ممکنه باشه منم همه این علائمو داشتم و حتی پریودم یه هفته عقب افتاد ولی نبودم 😭😭😭😭و بعد از یه هفت ...

شما چندماه اقدامی؟؟

چکارکنیم زودتر باردارشم ،من فولیک اسید از شش ماه قبل میخورم،،روز نزدیکی هم حوالی تخمک گذاری بوده

شروع کالری شماری از1400/4/10وزن اولیه...75...هدف اول70🔐...هدف دوم65🔐...هدف سوم60🔐...وزن هدف 55🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چندماه اقدامی؟؟ چکارکنیم زودتر باردارشم ،من فولیک اسید از شش ماه قبل میخورم،،روز نزدیکی هم حوال ...

من نزدیک ۸ ماه این ماه واقعا شوکه شدم که ۷ روز عقب انداختم گفتم دیگه حتما باردارم که متاسفانه.......

نمیدونم والا منم الان خیلی وقته اسید فولیک میخورم 

دلم نمیخواست با امپولو اینا باردار شم ولی این دفعه میرم پیش دکتر ......خیلی تنبلم به تجویزات خونگی 

توکل بررخدا 

من نزدیک ۸ ماه این ماه واقعا شوکه شدم که ۷ روز عقب انداختم گفتم دیگه حتما باردارم که متاسفانه....... ...

من تازه اولین ماهه که اقدام میکنم 

انشالله که خدا بهمون یه نی نی سالم وسلامت بده،جنسیتش مهم نیست فقط سالم بودنش مهمه برام ،خدایا خودت صداموبشنو  

من تازه اولین ماهه که اقدام میکنم  انشالله که خدا بهمون یه نی نی سالم وسلامت بده،جنسیتش مهم نی ...

انشالله انشالله انشالله خدارو به حق علی اصغر امام حسین قسم میدم که همه مامان باباهایی که چشم انتظار بچن زودتر صاحب بچه های سالم و صالح و خوشگل بکنه ما هم بین اونا 

ای خدا خودت کمک کن یا ارحم الراحمین

صوفیاجون،چیشد باردار شدی؟؟؟

من که هفته اول ازماه چهارمم،همون موقع باردار بودم

صوفیاجون،چیشد باردار شدی؟؟؟ من که هفته اول ازماه چهارمم،همون موقع باردار بودم

خیلی خیلی مبارکه قدمش خیر باشه ای خدا خوش به حالتون انشالله به سلامتی ......

نه عزیزم من باردار نبودم هر ماه منتظرم و هیچی به هیچی