2777
2789
عنوان

خواسته های بی پایان

77 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا اینقدر دنیا عجیبه.تو همین سایت 

یکی نگرانه رنگ کادوی همسرشه.یکی داره از خیانت همسرش حرف میزنه.

یکی واسه رنگ لباس بچش نگران که دخترونه است یا نه.یکی ارزوی بچه دارشدن داره

یکی از کارهای زیاد خونه ناراحته .اون یکی ارزوی ازدواج داره...

یکم از داشته هامون شاد باشیم ...یکم با هم مهربون باشیم.مگه قراره چقدر عمر کنیم؟؟؟؟

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

الان میان پاچتو میگیرن

وایسا و ببین

دو تا تاپیک آخرم هم به ترتیب میتونی چک کنی منظورمو متوجه بشی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الان میان پاچتو میگیرن وایسا و ببین دو تا تاپیک آخرم هم به ترتیب میتونی چک کنی منظورمو متوجه بشی

دو تا اخریا نه

اون تاپیک تو دستشویی گیر افتادم و بعدیش

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان پاچتو میگیرن وایسا و ببین دو تا تاپیک آخرم هم به ترتیب میتونی چک کنی منظورمو متوجه بشی

خوندم عزیزم.الان این حرف من کجاش سیاسی بود.مگه شما بتونی زبطش بدی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
خوندم عزیزم.الان این حرف من کجاش سیاسی بود.مگه شما بتونی زبطش بدی

من نگفتم سیاسی بود

من تاپیک انرژی مثبت زدم همه گفتن تو بی غمی خجالت بکش ما انرژی مثبت نمیخوایم

ما عزاداریم😑

کلا غم پرستن

من نگفتم سیاسی بود من تاپیک انرژی مثبت زدم همه گفتن تو بی غمی خجالت بکش ما انرژی مثبت نمیخوایم ما ...

👌👌ما هم نفهمیدیم فازشونو.