2777
2789
عنوان

اینستاگرام

116 بازدید | 17 پست

سلام من تا پنج شیش روز پیش اينستاگرام داشتم بعد میخواستم برنامرو باز کنم برم توش برنامه باز نمی شد و ارور میداد گفتم پاکش کنم دوباره نصبش کنم درست میشه اونم ک نشد یعنی از بازار ک دانلودش کردم هرچی میزنم برا نصبش ميگه نصب انجام نشد اگه اطلاعاتي دارید کمک کنید ممنون✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زده بروزرسانی،بعدش باز نمیشه

نه اصلا نمی زنه فقط ارور میده جالب اینجاست آهنگ ها خود به خود پاک میشن کلی آهنگ دانلود میکنم یک روز بعدش همه چیز پاک میشه 

آره حافظم پر نیستش باید ببرم گوشی فروشی نه ?

والا چی بگم،تعمیرکارم می‌بری حواست باشه پیش کی میبری،اگه میشد ریستش کن خودت،دقیق هم بهم بگی راهنماییت میکنم چجوری ریست کنی

والا چی بگم،تعمیرکارم می‌بری حواست باشه پیش کی میبری،اگه میشد ریستش کن خودت،دقیق هم بهم بگی راهنمایی ...

آخه بلدم نیستم چجوریه انقدم این گوشی يکجوريه ک آدم سردرنمياره