2777
2789
عنوان

کیست آندومتریوز

77 بازدید | 10 پست

سلام.من سونوی واژینال گرفتم جوابش این بود که اندومتر به ضخامت ۸میلی مترومنظم ومشهود است فولیکول غالب به قطر۲۶میلی متر درتخمدان چپ هست.وتصویر کیست با جدار نسبتاضخیم وحاوی اکو های low levelداخلی فراوان به ابعاد۶۵میلی متر در۳۹میلی متردرتخمدان راست مشاهده شده که نشانگر اندومتریوز هست.مختصر مایع آزاد clear در کلدوساک خلفی دیده میشود عکس رحم گرفتم و لوله هام باز بودن الان ۱ماه اقدام به بارداری کردم.من اینجا جا هردکتری رفتم گفتن عمل کنم.ولی دکترای مشهد گفتن اقدام به بارداری کنم وعمل نکنم چون با عمل کردن بیشتر ذخیره تخمدان هام ازبین میره کلاموندم حرف کدوم دکتروگوش بدم.شما خانما اگر میتونید راهنماییم کنید میخوام هرچی زودتر بارداربشم.میتونید این سونوهاروتفسیرکنید وبرای بارداری راهنماییم کنید؟

منم اندومتریوز دارم ولی مجردم با قرص جلوگیری کردم دکترم گفت عمل اصلا مناسب نیست حالا شما هم سریع ...

من که گرگان هستم اصلا دکتراش خوب نیستن فقط میگن عمل‌ کن..شما کدوم شهر هستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که گرگان هستم اصلا دکتراش خوب نیستن فقط میگن عمل‌ کن..شما کدوم شهر هستید؟

من خودم ایلامم 

دکترم خوزستانه

بمن کیست اندومتریوزم رفع شد

ولی همینطور که میدونید بعد چند ماه برمیگرده

الان خیلی کوچیک برگشته باز با قرص داره رفع میشه

من جات باشم عمل نمیکنم

اقدام به بارداری کن

من خودم ایلامم  دکترم خوزستانه بمن کیست اندومتریوزم رفع شد ولی همینطور که میدونید بعد چند ما ...

خب اقدام به بارداری کردم ولی دکترای اینجا ته دل آدمو خالی میکنن فقط میگن باردار نمیشی وعمل کن ولی مشهد دکتراش بهم گفتن ۶ماه اقدام به بارداری بکن.بااین۶ماه بزرگتر نمیشه؟؟

من چند ساله درگیرشم. امپول دکا پیپتل استفاده میکردم ولی تازگیا نیس  باید خونت غلیط نشه

سلام دوست عزیز.این امپولی که گفتید برای کیست اندومتریوز هست  وچرا بر شما تجویزکردن.من الان باید چکارکنم یعنی چی الان نیس؟؟وخون باید غلیظ نشه من اینارو ازکجا بفهمم