2777
2789

دوستان من خیلی حساسم رو اینکا شوهرم پولی ب خانوادش بده مثلا الان تو عقدیم ۲۰۰ هزار داد داداشش یا با ماشین شوهرم رفتن تهران تو راهم کلا چیزی خریدن اون خرج کرده بود . بعد ک رسیدن اومد ماشبن داداششو اورد یکمم بنزین براش زد. من دست خودم نیست بدم میاد ندونم دوس دارم از همه حساب کتاباش سر درارم مثلا اون بم نمیگه میگه من هرچی میخوای برات فراهم میکنم دیگه تو چکار داری ولی من دست خودم میست زورم میاد کسی هست شوهرش اینجور بوده باشه رامش کرده باشه چجوری این کارو کردین توروخدا راهکار بدین امشب بعد چند روز دیدمش رسید تراکنش گوشیشو چک کردم خیلی زورم گرفت کلی باهاش دعوا کردم کلی گریه کردم دیگه هق هق میکردم خانوادش خوبن خدایی ولی کمی هم متلک میزنن البته احترامم میگیرن اما دوس ندارم باشون ارتباط داشته باشه اونم میگه نمیتونم با اینکه ۳۳ سالشه

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

دوس نداری با خونواده خودش ارتباط داشته باشه😑 از حالا؟؟؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام🤦🏻‍♀️

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

دوست عزیزم همیشه به این فکر کن برادرت همین رفتارو داره و زن بردرت همین افکار شما!؟ ما ایرانی ایم نماد پاکی و خوبی نیاکانمان ...رام کردن چیه؟ وقتی تامین هستی و همه خواسته هات براورده میشه چه ایرادی داره خانواده ای که ی عمر کنارش بودن هم لذت ببرن؟

دوس نداری با خونواده خودش ارتباط داشته باشه😑 از حالا؟؟؟ 

ن اینکه دوش ندارم ولی دوس دارم ب من بیشتر وابسته باشه تا اونا اون میگه هر روز باید ببینمشون یا میگه چند وقت یه بار بیا خونه بابات بخواب منم برم اونجا

ن اینکه دوش ندارم ولی دوس دارم ب من بیشتر وابسته باشه تا اونا اون میگه هر روز باید ببینمشون یا میگه ...

تصور کن اونم ته دلش بخواد شمارو از خونوادت جدا کنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین من باردارم و خیلی سختمه فعلا هنوز درد زایمانو و بی پولیو بزرگ کردنو نکشیدم مامانامون با هزار سختی مارو دنیا اوردن پسرشونه اگر تونستی قبول کنی همه ی شوهرت برای تو نیست خوشبختی و عزیز اگر خودخواهانه همشو برای خودت میخوای خوب نیست من پدرشوهرم پنج ساله سره کار نمیره خرجشونو از شش تا بچه شوهرم میده من هیچ دخالتی نکردم و ذره ای ناراحت نیستم و حتی از پس اندازمم بهشون میدم چون وظیفشه ب خانوادش برسه همیشه ازش تشکر میکنم که انقدر مهربون و دوست داره عزیزاشو بخدا وضعمونم خوب نیست  ولی دل شوهرم بزرگه و مطمئنم خدا جوابشو میده

دوست عزیزم همیشه به این فکر کن برادرت همین رفتارو داره و زن بردرت همین افکار شما!؟ ما ایرانی ایم نما ...

بخدا خودم اینارو میدونم میدونم رفتارم اشتباهه ولی وقنی دست خودم نیست چکار کنم....

چی بگم واقعا 

عزیزم خانوادشه چجوری انتظارات بی جا داری اخهههههه 

این همه بزرگش کرده الان نره و بیاد و ببیندش 

من اصلااا واسم مهم نیس خرج مادرش میکنه چون مادرشه حق داره سر پسرش اصلا هم نمی پرسم ازش ک ی وقت حساس بشم واقعا ک چجوری جواب خدارو میخواید بدید

زندگی تونو بکنید چرا سراین چیزا دعوامیکنید باهاش؟

مگه شما خودتون واسه خواهرتون یا برادرتون چیزی بخرید شوهرتون باید دعواتون کنه؟

خب خانوادشم دل دارره مگه شما میتونی با خانوادت ارتباطتو قطع کنی عزیزم؟

یکم منطقی باش