2777
2789

وقتی پسر کوچولوم به دنیا اومد با یک صدای اروم یه کوچولو گریه کرد جوری که به زور شنیدم به ماما گفتم چرا اینقد اروم گریه میکنه خندید گفت چون خیلی کلاسش بالاست ولی من چندتا رو دیدم زایمان کردن بچه هاشون هم به دنیا اومدن با صدای بلند گریه میکردن

هر دو اروم. نارس بودن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای برادر زادم بشم . یه شب تا صب گشنه مومده بود تا بدنیا اومد چشاشو وا نکرده قیامت به پا کرد و چهارتا انگشتشو کرد تو دهنش . دوستش همزمان باهاش بدنیا اومده بود مامانش دیابت داشت کوچولو قندش افتاده بود . خیلی ماهن نی نی ها 

هیچ  
دخترمن گریه نمی کرد همش می گفتم این چرا گریه نمی کنه... بعده ۱۰روز حسابی ازخجالتم دراومد😂اینقدی گر ...

ای جان عزیزم اره بچه منم بعدش که اوردیم خونه بعضی وقتها برای اینکه شیر نداشتم بعضی شبها هم که به خاطر دلدرد خیلی گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم😓