الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاءالله که دختره واقعا دختر داشتن نعمته ،البته جنس ی جور هم مزایای خودشو داره نگران نباش
اره میدونم فقط بخاطر تنهایی پسرم اقدام به بارداری دوم کردم و اصلا جنسیت برام مهم نبود ولی الان هی استرس دارم و خودمو آروم میکنم ولی باز از فکرم نمیره ایشالا هرچی خیره همون باشه پسرم که عاشق پسره میگه داداشی میخوام 😂😂
ای وای خداروشکر که بچت سالم بود اون شوکی که به آدم وارد میکنن خیلی بده خدانگذره ازشون
مرسی عزیزم انشاالله نی نی شما هم به سلامتی بدنیا بیاد
اره واقعا نشستم شروع کردم به گریه تو مسافرت بودیم زهر شد بهم ولی الان هرکی میره واسه آزمایش بهش میگم تا مثل من شوکه نشه
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مرسی عزیزم انشاالله نی نی شما هم به سلامتی بدنیا بیاد اره واقعا نشستم شروع کردم به گریه تو مسافرت ب ...
خواهش میکنم گلم
ممنونم از شما دقیقا میتونم درکت کنم چون سر بچه ی اول تیروئید پیدا کردم و رفتم پیش دکتر بهم گفت بچت عقب مونده میشه حالا قرصا رو بخور یک ماه دیگه بیا یعنی یک شب تافرداش برام اندازه ی یک عمر شد تافرداش رفتم پیش یه دکتر دیگه و بهم گفت نه خانوم این چه حرفیه
خواهش میکنم گلم ممنونم از شما دقیقا میتونم درکت کنم چون سر بچه ی اول تیروئید پیدا کردم و رفتم ...
اخی الهی
خدا لعنتشون کنه اینجوری ادمو میترسونن
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
وافعا خدا لعنتشون کنه خیلی عذاب کشیدم از ترس قبل بارداری دومی شروع کردم به درمان تیروئید و قرص استفا ...
خدارو شکر که همه چی خوبه
ببخشید دوستم تیروئید تو بارداری و زمان شیر دهی واسه بچه چه مشکلی داره؟