2777
2789

[QUOTE=119557618]خدارو شکر که همه چی خوبه ببخشید دوستم تیروئید تو بارداری و زمان شیر دهی واسه بچه چه مشکلی داره؟[/QUOT

ممنونم عزیزم

اگه از قبل بارداری تیروئید داشته باشی و درمان نشه میگن باعث عقب موندگی ذهنی بچه میشه ولی اگه تو بارداری اتفاق بیوفته اصلا جای نگرانی نیست و با استفاده از دارو هیچ ضرری به بچه نمیرسه من بارداری اولم تا بعد زایمان قرص لووتیروکسین خوردم و دیگه ادامه ندادم تاالان سر بارداری دومم که دوباره دو ماه قبل بارداری شروع کردم به مصرف دارو 

برام دعا کنید ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوب منم تازه پنج هفتمه میخام تا بعد غربالگری نگم ،اگر بشه که خوبه 

مبارک باشه عزیزم 

سراولی هم نگفتم تا بعد غربالگری گفتم 

اتفاقا هفته ی پیش مادر شوهرم و خواهرشوهرم اومده بودن خونمون هیچی نفهمیدن اخه من تو شهر غریبم و خانواده خودم و شوهرم شهرستانن 

برام دعا کنید ❤
[QUOTE=119557618]خدارو شکر که همه چی خوبه ببخشید دوستم تیروئید تو بارداری و زمان شیر دهی واسه بچه چه ...

وای من تو بارداری گرفتم منتهی قرص هاشو دیر شروع کردم بخوردن البته چند باری از بچم وقتی بدنیا اومد آزمایش گرفتن گفتن نداره ولی تو دوران شیردهی دیگه نخوردم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
مبارک باشه عزیزم  سراولی هم نگفتم تا بعد غربالگری گفتم  اتفاقا هفته ی پیش مادر شوهرم و خ ...

مرسی عزیزم 

چقدر خوب که متوجه نشدن ،من میگم بچه ات پسره چون دختر باشه زود لو میری بارداری دختر خیلی نشونه هاش بارزه

وای من تو بارداری گرفتم منتهی قرص هاشو دیر شروع کردم بخوردن البته چند باری از بچم وقتی بدنیا اومد آز ...

نگران نباش اگه مشکلی بود بهت میگفتن همون روز اول که از بچه ازمایش خون کف پا میگیرن تیروئیدشم چک میکنن گلم منم بعد زایمان نخوردم 

منم مثل شما دیر فهمیدم سر بارداری ولی خب بعدش که قرص مصرف کردم و ازمایشایی که تا زایمان انجام دادم تیروئیدم تحت کنترل بود نگران نباشی هااا دلم میگیره منم الان پسرم 7سالشه کلاس اوله هیچ مشکلیم نداره 

برام دعا کنید ❤
مرسی عزیزم  چقدر خوب که متوجه نشدن ،من میگم بچه ات پسره چون دختر باشه زود لو میری بارداری دختر ...

خواهش میکنم گلم 

نمیدونم توکل برخدا راضیم به رضاش 

حالتهای هم پسر و دارم هم دختر نمیدونم کدوم درسته 😄😄

برام دعا کنید ❤
نگران نباش اگه مشکلی بود بهت میگفتن همون روز اول که از بچه ازمایش خون کف پا میگیرن تیروئیدشم چک میکن ...

خدارو شکر  که مشکل نداشته ممنونم عزیزم بابت اطلاعاتت انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو سپری کنی 💋💋

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خدارو شکر  که مشکل نداشته ممنونم عزیزم بابت اطلاعاتت انشاالله به سلامتی دوران بارداری رو سپری ک ...

ممنونم عزیزم ایشالا بچت زیر سایه ی پدر و مادر باشه انشالله و خداوند حافظ و نگهدارش باشه😘😘😘

برام دعا کنید ❤
ممنونم عزیزم ایشالا بچت زیر سایه ی پدر و مادر باشه انشالله و خداوند حافظ و نگهدارش باشه😘😘😘

ممنونم عزیزم 💋⁦❤️⁩