2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حتی اگه لاغرباشی بایدوزن کم کنی؟

باید اضافه کنم عزیزم برای کار کردن تخمدان ها چربی لازمه که ندارم. چاق ها هم باید لاغر کنن کلا باید بیای روی BMI نرمال

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
من ک تنبلی دارم واسه همیشه با دارو مصرف کنی موقه تصمیم ب حاملگی م باید دارو مصرف کنی چیز زیاد نگران ...

عزیزم میشه بگی چه دارویی مصرف میکنی؟منظورت از دارو چیه؟یعنی هرکسی تنبلی داره دارویه مخصوصی باید استفاده کنه؟ 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
عزیزم میشه بگی چه دارویی مصرف میکنی؟منظورت از دارو چیه؟یعنی هرکسی تنبلی داره دارویه مخصوصی باید استف ...

ن عزیزم منم تنبلی دارم هیچ دارویی مصرف نمیکنم و پریودمم منظمه

تنبلی درجه داره همه قرص نمیخورن

با ورزش و تغذیه سالم اوکی میشه 

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓
ن عزیزم منم تنبلی دارم هیچ دارویی مصرف نمیکنم و پریودمم منظمه تنبلی درجه داره همه قرص نمیخورن با و ...

آخه خواهرم پریودش نامنظم بود.دکتر گفت کیست داری باید عمل شه که این کارم کرد. ولی هنوزم دیر به دیر پریود میشه خیلی وزنشو اورد پایین ورزشم میکنه.ولی باز مثله قبل منظم نیست و داروی گیاهی استفاده میکنه.همه اینا تو یک سال قبل پیش اومد و قبل از اون همه چی عادی بود تو سن ۲۹ سالگی تشخیص داده شد.برای او میپرسم. ممنون

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
عزیزم میشه بگی چه دارویی مصرف میکنی؟منظورت از دارو چیه؟یعنی هرکسی تنبلی داره دارویه مخصوصی باید استف ...

دارو واسه تنظیم پریودیت و موقه حاملگی فقط واسه بزرگ شدن فولیکول باید دارو مصرف کرد من چون پریودم خیلی نامنظمه فقط واسه پریود شدن دارو مصرف میکنم 

دارو واسه تنظیم پریودیت و موقه حاملگی فقط واسه بزرگ شدن فولیکول باید دارو مصرف کرد من چون پریودم خیل ...

من چند وقت نبودم. تازه پیامتونو دیدم. میتونم اسم داروتونو بپرسم چی هستش؟ شاید به دردش بخوره