خودم ک چهار ماهه تو اقدامم یه ماه پیش رفتم مطب دکتر مژگان طهماسبی واسم سنو نوشت واس ۱۴م پریودیم و یسری قرص ویتامین ک روز ۱۴م پریودیم سایز فلیکولم ۲۰بودش یکی هم ۲۴..که گفتن همین ۲۰ عالیه اقدام داشتم کلی هم علائم بارداری اما بعد از چند روز تاخیری پریود شدم اما پریودیم مثل ماه های قبل نیست هم کمتر شده هم تا ۵ روز بیشتر نبود درصورتیکه من پریودیم ۸ روزس
الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اهوازیم الان هم باردارم من به سختی باردار میشدم بچه اول خیلی رفتم دکتر امپول زدم و کلی دردسر بعد سه سال تا باردار شدم بچه دوم بعد هفت سال با داروی گیاهی سر یک ماه مصرف باردارشدم و بچه سوم بعد از یک سال و نیم بدون هیچ دوا ودکتری باردار شدم
کلا دورانی که اقدام میکنی واسه بارداری اینجور پریود شدن و تغییرات در دوران پریود طبیعیه ...منم کلی اینجوری شدم شاید یکسال و هرماه فک میکردم پریودم ولی نبودم تا اخرش بالاخره ...نگران نباش ایشالله خدا بهت نی نی سالم بدع
میخوای راحت باردار بشی ازمایشا و سونهاتو ببر برو پیش عطاری امام جعفرصادق خ نادری از سمت تاکسی ها بعد از پل عابر پیاده اولین خیابون دست راست خیلیا نتیجه گرفتن به من گفت سی روز یدیگه بارداری من باور نکردم ولی واقعا باردار شدم