2777
2789
عنوان

خانومایی که تو اقدام هستن(اهوازیا)

299 بازدید | 45 پست

خودم ک چهار ماهه تو اقدامم یه ماه پیش رفتم مطب دکتر مژگان طهماسبی واسم سنو نوشت واس ۱۴م پریودیم و یسری قرص ویتامین ک روز ۱۴م پریودیم سایز فلیکولم ۲۰بودش یکی هم ۲۴..که گفتن همین ۲۰ عالیه اقدام داشتم کلی هم علائم بارداری اما بعد از چند روز تاخیری پریود شدم اما پریودیم مثل ماه های قبل نیست هم کمتر شده هم تا ۵ روز بیشتر نبود درصورتیکه من پریودیم ۸ روزس

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

انشالله بزودی مامان  میشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من ۲ ۳ هفته باردار بودم ولی نمیدونستم و رفتم پیش دکتر ایوبی ک برام دارو بنویسه ولی داروها رو نخوردم گفتم تا ببینم باردار هستم یا ن 

ک خداروشکر باردار بودم☺

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اهوازیم الان هم باردارم من به سختی باردار میشدم بچه اول خیلی رفتم دکتر امپول زدم و کلی دردسر بعد سه سال تا باردار شدم بچه دوم بعد هفت سال با داروی گیاهی سر یک ماه مصرف باردارشدم و بچه سوم بعد از یک سال و نیم بدون هیچ دوا ودکتری باردار شدم 

خدایا خستم 

کلا دورانی که اقدام میکنی واسه بارداری اینجور پریود شدن و تغییرات در دوران پریود طبیعیه ...منم کلی اینجوری شدم شاید یکسال  و هرماه فک میکردم پریودم ولی نبودم تا اخرش بالاخره ...نگران نباش ایشالله خدا بهت نی نی سالم بدع

من ۲ ۳ هفته باردار بودم ولی نمیدونستم و رفتم پیش دکتر ایوبی ک برام دارو بنویسه ولی داروها رو نخوردم ...

عخی عزیزم ان شاءالله بسلامتی و خوشی.. اخه من امروز بی بی چک زدم اما منفی بود 

من اهوازیم الان هم باردارم من به سختی باردار میشدم بچه اول خیلی رفتم دکتر امپول زدم و کلی دردسر بعد ...

کدوم دکترا رفتی عزیزم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
من اهوازیم الان هم باردارم من به سختی باردار میشدم بچه اول خیلی رفتم دکتر امپول زدم و کلی دردسر بعد ...

عزیزم بسلامتی ان شاءالله واسه منم دعاکنین این ماه با اقدام نتیجه بگیرم

عخی عزیزم ان شاءالله بسلامتی و خوشی.. اخه من امروز بی بی چک زدم اما منفی بود 

فداتشم اول اینک توکل کن بخدا ک بهترین درمانه 

و دوم قبل رابطه ب شوهرت بگو روی بیضه هاش یخ بزاره چون تحرک اسپرم رو بالا میبره انشالله ک برای شما هم جواب بده

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

میخوای راحت باردار بشی ازمایشا و سونهاتو ببر برو پیش عطاری امام جعفرصادق خ نادری از سمت تاکسی ها بعد از پل عابر پیاده اولین خیابون دست راست خیلیا نتیجه گرفتن به من گفت سی روز یدیگه بارداری من باور نکردم ولی واقعا باردار شدم 

خدایا خستم 
منم ماه اول اقدامم زیر دلم درده نم چرا با تخمدانم ۴ روز دیگه موعدمه کمررمم میگیره نمیددنم چرا😣

من این ماه افتضاح کمر درد داشتم و تا الان دارم هیچ دل درد نداشتم زمانی ک خونریزی بود فقط کمر درد درصورتیکه من تو پریودیم سه روز اول داغونم ا دل درد