2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چی میگه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه نزززززززززن انقدر از این حرکت بدم میاد خانواده همسر منم این کار با بچه میکنن خیال میکنن موهاش پر پشت میشه ،چیه آخه طفلک بچه دور از جون شبیه این بچه سر راهیا میشه

نكني ها خواهرم خواهر زادم زير يكسالگي موهاشو تراشيد الان انقدر برا اون عكسا گريه ميكنه ١٥ سالشه ميگه يه روز من اون عكسارو اتيش ميزنم 

چطور تونستي منو به اون قيافه در بياري 

کاری به خرافه و اینا ندارم من هوا که گرم میشه یکی دوبار موهای پسرمو کامل میتراشم که کله ش هوا بخوره به نظرم سبک بشه خوبه

ولی الان سرده هوا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شماچیکارمیکنی گلم؟

منم بهش میگم نه نمیخوام از نظر علمی رشد مو به آهن  شیر مادر ربط داره 

میگه  باشه کچل نکن فردا نیای بوی چیکار کنم دخت م مو نداره

آخ فداش بشم دلم براش تنگ شد

خدایا شکرت 🙏🏻