2777
2789
تو ازدواج سنتی طرف عاشق نمیشه و کسی که عاشق نشه وابسته طرف نمیشه و کلی از زندگیش محبت نمیبینه و شاید ...

همه ازدواج سنتی بدون عشق نیست،الان تو ازدواج سنتی هم بعد شناخت و علاقه ازدواج میکنن

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ازدواج هی سنتی بدون عشق نیست،الان تو ازدواج سنتی هم بعد شناخت و علاقه ازدواج میکنن

بله درست میفرمایین ولی قدیم ها اینجوری نبود النشم تو خیلی روستاها متاسفانه اینجوریه

اره. انقد میخوام عاشق بشم ک افسرده شدم از کمبود محبت

آقا مهران اشتباههههه اشباههههههههههههه

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
داستان من طولانی عزیز آقات. بعدشم تو هنوز تو قرن ۲ گیری.

نه چه گیری.ازین واضحتر که اکثرا همه گفتن هوسه اون خانمم مثالشو اورد.شما فکر کنم توی قرن۲ گیری که بدون اینکه عاشق بشی یکیو گرفتی.بعدم من کلی گفتم هر زندگیی بالا وپایین زیاد داره من چمیدونم توی خونه شما چه خبره.اما تعهد ربطی به قرن نداره.الان طلاق خیلی راحت شده مخصوصا از طرف مرد پس توجیحی برای عشق پنهانی یه مرد متاهل نمیمونه.ادم باید رو راس باشه نکه لقمه روبچرخونه دور سرش.عاشق شدی به زنت بگو تا هردو تکلیفتونو معلوم کنین.اینا ربطی به قرن نداره ربط به عقل داره 

فعلا که دلم مرده

ایشالا همیشه بمیره و برا یکی دیگه پر نزنه

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
دردم به جونت خدانکنه

عه وا فدام شی ایشالا نگوووو