2777
2789
عنوان

شما جای من بودید از خونه فرار نمیکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ۳۲  خواهرم خیلی وقته مرده اره عزیزم

واقعا با این سن کنترلت میکنن خیلی عجیبه برام امیدوارم زود شوهر کنی خلاص شی فقط حواست باشه از چاله در نیای بیوفتی تو چاه .برا سن شما فرار معنی نداره مگه اینکه بری خونه جدا بگیری مستقل شی .البته من یه مورد تو مایه شما سراغ داشتم یه روز بی خبر فرار کرد ترکیه دیگه ام میداش نکردن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اخه هیچ حسی به مرد ندارم  دست خودم نیست از مردااااا متنفرررررمممم چون مردای زندگیم خوب نبودن

نه اینجوری نیست همه مردا بد نیستن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من سرمایه ندارم وگرنه میرفتم

چی خوندی ؟

اخه هیچ حسی به مرد ندارم  دست خودم نیست از مردااااا متنفرررررمممم چون مردای زندگیم خوب نبودن

حق داری دیدم همچین دخترایی که پیش پدر جلاد زندگی میکردن ولی واقعا ازدواج عاقلانه کمکشون کرده توکل به خدا کن عزیز مطمعن باش بیرون خونه خیلی بدتره

زنگ بزن اورژانس اجتماعی همه اینارو براشون بگو

زنگ زدن

باهاشونم حرف زدم

بی فایده س

بابام خودشو مظلوم کرد

اونا باورشون نمیشد

بی فایده س

بابام پیره

ادای ادم خوبارو در میاره

همه فک میکنن خیلی ادم خوبیه