2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چکار کنم

41 بازدید | 6 پست

من قرار بود این ماه چرخ خیاطی بخرم حالا شوهرم میگه یه چرخ گرون تر وردار که بعد چندماه خراب نشه پول هدر بره که خب حرفش درسته . اما خب این چرخ مبلغش تقریبا دو برابر اون مدلی میشه که قرار بود بخرم دو دلم که بخرم یا نه آخه یک سری مشکلات برامون پیش اومده که به نظرم این که من بخوام این همه هزینه کنم الان درست نیست و اوضاع بدتر میشه ، عذاب وجدان دارم از طرفی هم همه چیز ثانیه‌ای گرون میشه و ممکنه بعدا نتونم بخرم 🥲 نمی‌دونم چکار کنم سر درد گرفتم . 

یه چیزی بگین از این بلاتکلیفی در بیام 💜

لطف کنید اگر قراره از خرج و ارج زن و بیخیال جیب شوهرتو خالی کن و بدبختش کن و فلان حرف بزنید تو تاپیکم نیاید ،،،،

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

لطفا هرچی میخری فقط جنس خوب بخر. شوهر من برعکس شوهر تو همیشه میخوایم چیزی بخریم دنبال قیمت پایین تره.

۳ ماه پیش تلویزیون خریدیم بعد اینهمه سال گفتیم تلویزیون عوض کنیم یه مارک ایرانی و ارزون خرید الان تصویرش مشکل دار شد. توروخدا شما اشتباه مارو نکن. جنس خوب بخر. یبار میخری این وسایل رو 

لطفا هرچی میخری فقط جنس خوب بخر. شوهر من برعکس شوهر تو همیشه میخوایم چیزی بخریم دنبال قیمت پایین تره ...

نه اون هم مارک بدی نیست اتفاقا تو بازار چرخ ایران نسبت به این مارک و مدلی که میگم گرون تره اون دیگری بیشتر معروفه اما خب از مدل‌های اقتصادیش هست ، و خب چون استوک هست شوهرم میگه خوب نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا هرچی میخری فقط جنس خوب بخر. شوهر من برعکس شوهر تو همیشه میخوایم چیزی بخریم دنبال قیمت پایین تره ...

چه مارکی خریدین🥲

نه اون هم مارک بدی نیست اتفاقا تو بازار چرخ ایران نسبت به این مارک و مدلی که میگم گرون تره اون دیگری ...

استوک که اصلا نخر. به حرف شوهرت گوش کن. داری وسیله ای میخری که میخواد منبع درآمدت بشه نه اینکه هرچی دربیاری بدی واسه تعمیرش. خیال خودت رو راحت کن یدفعه کار کن.

شاید الان توی خرج بیفتی ولی دیگه نیاز نیست بعداز یه مدت عوضش کنی

استوک که اصلا نخر. به حرف شوهرت گوش کن. داری وسیله ای میخری که میخواد منبع درآمدت بشه نه اینکه هرچی ...

بله درست میگین 👍

استوک مشکلش چیه ؟ آخه اصلا با نو مو نمی‌زنن 

بله درست میگین 👍استوک مشکلش چیه ؟ آخه اصلا با نو مو نمی‌زنن

اگر وسیله سالم باشه که طرف خودش استفاده میکنه نمی‌فروشند که.  حتما یه مشکلی داره که میخواد بفروشه.

بنظرم روزه شک دار نگیر. یه بار توی خرج میفتی و پولش هم داده میشه. بعد خیلی گرون میشه بیشتر ضرر میکنی