2777
2789

همون لحظه که آشپزی تموم شد دستمال کشی کن ظرفا روبزارسرجاش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه من همیشه تمییزه 

در حد برق زدن 

شوهرم تمییز میکنه 

خخخخخ 

خودم هم تمییز میکنم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

بخوام كل كار روزانمو بگم

صبح ساعت ٦ ميرم اداره ساعت ٤ عصر برميگردم بعد استراحت و ...

شام درست ميكنم و تايمي كه شامم حاضر ميشه خونه رو تميز ميكنم بعد هربار ظرف شستن تمام كابينتارو دستمال ميكشم و خشك ميكنم(بالاخره آب ميپاشه و ظرفاي ٢ نفر ادمو نميذارم ماشين ظرفشويي)

سراميكام سفيده هر روز بخارشو ميكشم تمام سراميكاي اشپزخونه پذيرايي اتاق خواب 

و هر روز هم گردگيري ميكنم بچه هم ندارم هميشه تميزه خونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون شاغلم وقتم کمه نمیزارم کثیف بشه تا چیزی برمیداریم میزارم سرجاش ظرف کثیف نگه نمیدارم همه چیزمرتبه

منم شاغلم و چون خسته میشم ظرفام میمونه. البته برای آشپزی هم ظرف زیاد مصرف میکنم