2777
2789
عنوان

نظرسنجی_جوابتون به این خاستگار چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست
پس زن همیشه باید بتونه درآمد داشته باشه و اقا هم حساب کنه رو اون در آمد .زن وقتی باردار میشه یا بچه ...

اولا که همه نه. بعدشم خب باید کارای خونه رو با هم تقسیم کنن دیگه ما که دور و ورمون اینجوریه وقتی هر دو شاغلن کارای خونه رو نصف میکنن. حاملگی هم یه شرایط خاصه که دیگه خود طرف‌باید شعور داشته باشه هوای زنشو داشته باشه بیشتر از اندازه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که دارین انقدر واسه کنکور تلاش میکنین نمیخواین درآینده شاغل باشین؟

به نظرم اگه رو درآمد شما نظری نداره و قصدش استفاده از درآمد شما نیست اشکال نداره

هرچند بازم به شما و طرف بستگی داره

حالا من شاغلم..نامزدم میگه شغلت رو بیا بیرون...خودشم شاغله و دوبرابر من حقوق میگیره..من فعلا گفتم نه..یعنی گفتم من برای کارم زحمت کشیدم و رها نمیکنم..حالا اگه اصرار کنه چکار کنم؟؟ چکار کنم لج نکنه سر این موصوع؟

حال همه ما خوب است..اما تو باور نکن.
ببخشید ولی به نظرم این آقا نتونسته دختر سطح بالا بگیره حالا میخواد متوسط بگیره خودش سطح طرف رو ...

سنی نداره از اولش دنبال من بود

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)
اجبار نیست میگه بهتره شاغل باشی نباشیم که هیچ

خوب خود این موضوع مهمه خیلی ... 

من از مردی که در مورد اشتغالم نظر بده شدیدا دفع میشدم .مردی که نمیخواد سر کار بری اینجوریه که به زنش اعتماد نداره .میترسه گول بخوره و مردا اغفالش کنن (درصد کمی شون جور دیگه فکر میکنن). مردی هم که میگه حتما باید شاغل باشی ،پول آوردن را وظیفت میدونه از همون اول زندگی .وگرنه مرد چرا باید زنش را مجبور به اشتغال کنه .

هر دو تاش حس خوبی نمیده .

در هر صورت اگه فقط میگه بهتره بری و نرفتی هم هیجی ،دقت کن پس فردا ،زن شاغل براش بالا بالا نباشه و نگه تو نون خور منی و چرا کار نمیکنی .یا بگه تو فامیل ما زنی که کار میکنه خیلی مقامش بالا هست و زن خانه دار نه .خودت دیگه شناختت بهتره از ایشون🌷

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شما که دارین انقدر واسه کنکور تلاش میکنین نمیخواین درآینده شاغل باشین؟ به نظرم اگه رو درآمد شما نظر ...

حتما میخوام داشته باشم‌اصلا نمیتونم خانه دار باشم

میگه اگه من مثلا چهار تا مانتو برات گرفتم دیگه پنجمیو نتونستم بگیرم تو دلت نمونه خودتم توانشو داشته باشی

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)