2777
2789
عنوان

نظرسنجی_جوابتون به این خاستگار چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 65 پست
به نظر من الان که اینقد زندگی ها سخت شده زن هم کمک کنه برای هر دو طرف بهتره. صبح تا شب بشینه تو خونه ...

اون دیگه محبتی که داره میکنه وظیفش نیست

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه زن خونه دار نمی خواد می خواد خانمش شان اجتماعی داشته باشه

واسه من خیلی مهم که همسرم این دیدگاه رو داشته باشه که زن هم تو اجتماع واسه خودش حرفی داشته باشه

باید ببینی تو از کدوم دسته زن ها هستی

وگرنه موارد دیگه اش اوکی بودند

من اینجوری فهمیدم مردسالار عصبی یه کمی بد دل خونه هم که نداره وابسته و نزدیک خانواده و.. خییییییر

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

ازش بپرس زن شاغل میخواد خودش تو کارهای خونه کمک میکنه اگه یه روز پولدار بشه بازم میگه شاغل باش البته بیشتر پسرا دروغ میگن که فقط ج مثبت بگیرن

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
خوب دیگه زن خونه دار نمی خواد می خواد خانمش شان اجتماعی داشته باشه واسه من خیلی مهم که همسرم این دی ...

بله اونم بحثش دقیقا همینه.چون گفتم تو خونوادشونم همشون شاغلن 

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)