2777
2789
عنوان

زندگی مشترک را دریابیم.

358 بازدید | 9 پست
با این که معمولا دوران عقد و نامزدی ، دوران شتاخت طرف مقابل بود و گاهی به دلیل عدم شناخت ، مشکلاتی هم پیش می آمد ، ولی باز هم برای اکثریت این دوران ، دوران شیرینی بود . ولی بعد از مدتی که از ازدواج می گذرد ، گاهی همه چیز را فراموش می کنیم . فراموش می کنیم که طرف مقابل ، چقدر به محبت و ابراز علاقه ی ما نیاز دارد . فکر می کنیم خودش می داند . من برایش همه کار می کنم . این یعنی که دوستش دارم و نیازی به گفتن نیست . هر دو خسته از کار خانه وبیرون و فرزند و ... فراموش می کنیم مناسبت ها را . گرفتن یک شاخه گل یا گفتن حرفی عاشقانه . زندگی عادی و یکنواخت می شود و روزمرگی مانند موریانه ذره ذره زندگی مشترک را از بین می برد . روزی متوجه می شویم که در تمام شبانه روز با همسرمان ، شاید چند کلمه بیشتر حرف نزده ایم . مدتهاست با هم سرگرمی دونفره نداشته ایم ، مدتهاست همه ی زندگیمان شده کار و خانه داری و بچه داری .
کتابی درباره ی روابط زناشویی می خواندم . نویسنده معتقد بود هر هفته حداقل باید 15 ساعت با همسرتان وقت بگذرانید . به طور متوسط روزانه 2 ساعت . کدام یک از ما روزانه 2 ساعت با همسرمان وقت می گذرانیم ؟ منظور از وقت گذرانی ، جلوی تلویزیون نشستن و کارهای روزمره نیست . بلکه تفریحی که هر دو ما به ان علاقه داشته باشیم . بیرون رفتن دو نفره . قدم زدن و هر چیزی که ما را به دوران خوش جوانی ببرد . البته برای این که حداقل در ماه یک روز را دوتایی با هم باشیم ، باید پدر ومادر زوجین هم کمک کنند . مطمئنا بچه ها لحظات خوشی را در کنار پدر بزرگ و مادر بزرگ می گذرانند و ما هم تجدید قوا می کنیم برای یک زندگی بهتر .
نظر شما چیست ؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
بله کیانا جون خیلی باید حواسمون باشه بعضی وقتها آدمها اینقدر توی کار غرق میشن که زندگیشون فراموش میشه...باید همیشه یادمون باشه که ما کار میکنیم که زندگی بهتر و راحت تری داشته باشیم...
Lilypie Premature Baby tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شما واقعا وقت میذارین؟
روزی 2 ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟
خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
گاهی وقتا شده تا شب حتی یه کلمه هم باهم حرف نزدیم
خیلی برام عذاب آوره

زندگیم همش روزمره و عادی شده

طبق عادت سلام و صبح بخیر میگیم و ... شب هم شب بخیر

همین
ایمان دو نیمه دارد: نیمی صبر است و نیمی شکر
ایول گلی جون بیا بگو چطوری؟؟؟؟؟؟
البته به غیر از زمانهای خوابیدن
ممنون فاطمه جون
ما اینطوری هستیم تقریبا هر دو هفته یکبار دو روز بچه ها خونه مامانم یا مادر همسرم هستن و همسرم بیشتر از من مشتاق این خلوت دو نفره است ....تجربه کنید عالیه
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!