بچه ها اگه همسایه هاتون در اپارتمان خوب باشن.موقعیت خونه خوب باشه.در کجای شهره.فقط تنها مشکلش سردی خونه در زمستون باشه طوری که از دیوار سرما بیاد چون یه طرفش حیاط وپارکینگ طبقه اول چکار میکنید مستاجر باشین عوض میکنین خونه رو با این وضعیت خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه. گیر همسایه بد و سر وصدا کن نیافتادی ببینی چه عذابیه. خونه منم اینجوریه یه مشکل کوچیک داره یعنی با این که تازه سازه ولی راه میری طبقه پایینی کاملا متوجه میشه ولی به خاطر محیط خوب و همسایه های عالی و ساکت حاضر نیستم عوض کنم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤