2777
2789
عنوان

دروغ مشترک همه پسرا

151 بازدید | 16 پست

میمیرم واسه چشماااات 

چشمات دیوونم میکنه

استفاده از کلمات: عمرم، زندگیم، جونم، نفسم

کلا اینا تو همشون مشترکه همشون همینو میگن😂😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفررررین دقیقاً 😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اتفاقا راسته

چه تاییدم میکنه 😏

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

به قول یکی از دوستام همش چاخان😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من دورامو زدم دنبال آرامشم من فقط از تو خوشم میاد هم ۲ تا دیگه ازدروغ های مشترک شونه

ااره

من از وقتی با تو آشنا شدم تازه دارم معنی عشقو میفهمم😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂