2777
2789
عنوان

بیاید منو از گنگی در بیارین😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست
من فقط کار خیر زیاد میکنم امااااا اصلا نمیتونم نمازمو برای خودم عادت بدم روزم طاقت نمیارم میرم باز ...

یه حرف خواهرانه بگم؟ اذان که دادن ، قول بدید به خودتون همون موقع بخونید، حتی هول هولکی ، بدون حضور قلب ، عیبی نداره ، فقط بخونید، بعد از یه مدت نتیجه اش رو می بینید، اصلا زمان تعیین کنید برای خودتون ،کوتاه مدت ، مثلا بگید امروز و فردا من اول اذان میخونم ،  

میدونستید این ترس ها و اضطراب هایی که دارید دست لطف خداست که داره تکونتون میده ؟ بال ملایک هست که داره نوازشتون میکنه تا از خواب بیدار بشید؟ مثل مادری که صبح زود هی دخترش رو تکون میده تا بیدار بشه و بره مدرسه ، اولش تلخه اون بیدار شدن اما ثمره ی تلاشتون رو حتما میبینید.

سلام😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حرف خواهرانه بگم؟ اذان که دادن ، قول بدید به خودتون همون موقع بخونید، حتی هول هولکی ، بدون حضور ق ...

اشکم دراومد لنتی 

چقدر خوب حرف میزنی تو😥😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
یه حرف خواهرانه بگم؟ اذان که دادن ، قول بدید به خودتون همون موقع بخونید، حتی هول هولکی ، بدون حضور ق ...

خیلی دلمو شکستن....

شوهرم حتی تو بارداری کتکمم زد برای مسایل پوچ....

الان ۲۲ سالمه دوتا بچه دارم یکی ۴ ساله یکی ۱۸ ماه...

انقدر روزانه مشغله دارم مثل تمیزکاری،پخت و پز،حموم کردن بچها،جمع و جور کردن،شستن ظرف،نق نق بچها و دعواشووووون...

وای گاهی انقدر از خدا خجالت میکشم که سرمو بالا نمیکنم تا اسمونشو ببینم و ازش چیزی بخوام....

حس میکنم از من قطع امید کرده...

نمیدونم

حسای احمقانه ای دارم این روزا😔😔😔😔😔

خیلی دلمو شکستن.... شوهرم حتی تو بارداری کتکمم زد برای مسایل پوچ.... الان ۲۲ سالمه دوتا بچه دارم ی ...

میدونی همین خدمت به بچه ها و همسرت چه پاداشی داره

پس نمازتم بخون 

ان شالله هممون بکنیم اینکارو

میدونی همین خدمت به بچه ها و همسرت چه پاداشی داره پس نمازتم بخون  ان شالله هممون بکنیم اینکار ...

مرسی ک وقتتو گذاشتی....

کاش خدا یه اراده قوی تو دلم بکاره.....

خیلی دلمو شکستن.... شوهرم حتی تو بارداری کتکمم زد برای مسایل پوچ.... الان ۲۲ سالمه دوتا بچه دارم ی ...

عزیز دلم ، حرف خداس که گفته نزد دل های شکسته هستم ، خدا رو توی قلبت داری الان ، چی کم داری؟ اینها شعار نیست ، برای ارام شدنتون نمیگم ، حقیقت این دنیا همینه .

ما ادم ها رو کی افریده؟ دلهای ادم ها دست کی هست؟ 

دلشون میون دستهای خداس ، از صاحب اون دلها بخواه ، از کسی که اول و آخره ، 

یه فرمول ثابت داریم مثل فرمول ریاضی ، وقت هایی که خیلی کارداری ، اون روز نمازت رو حتما اول وقت بخون ، خدا وقتت رو توسعه میده .

وقتی دستت خیلی خالیه ، صدقه بده ، مالت زیاد میشه.

این دنیا ، مال و اموالش ، ادم ها ش ، همه چیزش تحت سلطنت خداس ، قبول کنی قدرت مطلق اونه ، کار تمومه ، غرق دریای ارامش میشی . 

سلام😊