2777
2789
عنوان

بیاید منو از گنگی در بیارین😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم بعنوان یه آدم معمولی نظر میدم حق الناس سعی کن بگردنت نمونه  واجباتم انجام بدهاگر س ...

ممنون عزیزم گفته هاتون صحیح...

حق الناس ک عمرا

میترسم اصلا

مثلا یکم رژ میزنم میگم وااااای دارم جهنمی میشم و اینا

خل شدم اصلا

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قرار نیست کاری بکنه ، ما با اعمالمون مشخص میکنیم چه کاری برامون انجام بدن ، خدا بخاطر وسعت رحمتش ...

ینی حتتتتتما باید چااادر سر کنیم؟

ارایش حذف؟

اهنگ؟

عروسی رفتن؟

البته من از لحاظ پوشش کاملا عادی ام اصلا جلو باز و جلف نمیپوشم...

اما چادری نمیخوام بشم😪😪😪✋

اخه چجوری مطمعن باشم؟؟؟؟؟ اخه خدا گفته نماز نخونی در بهشتو بروت باز نمیکنم...

از خودش شنيدي😐

دارم ميگم اين سياسته تا بتونن مردمو اون جور ك ميخوان بار بيارن خواهرم

هيچ كتاب ديني وجود نداره قران انجيل تورات و بقيه كتاباي ديني در اصل كتاب قانون هست ك تو مخ ادما دارن ميكنن 

من نميگم طرز فكر تو مثل من كن اما خودتو اذيت نكن و از زندگيت لذت ببر بي خودي با عذاب وجدان و ترس از جهنم زندگي نكن ك بعد ميفهمي ركب بزرگي خوردي

عزیزم شما که اینقدر خوبی نماز و روزتم انجام بده و حق الناس نکن تا حیالت راحت باش از خدا نترس کتاب ...

ممنون عزیزم...

ن بابا اونقدرام خوب نیستم...

شوهرمو خیلی اذیت کردم...تو هر مجلس عروسی شرکت کردم...

رقصیوم بزک دوزک کردم لاک زدم...

وااای من یک عدد جهنمی هسدم✋✋✋✋✋😯

ینی حتتتتتما باید چااادر سر کنیم؟ ارایش حذف؟ اهنگ؟ عروسی رفتن؟ البته من از لحاظ پوشش کاملا عادی ...

هیچ ارتباطی به چادر نداره ، چادر پوشش احسن هست یعنی اکمل  ، ولی بدون چادر هم میشه محجبه بود مثل خیلی از خانمهای مانتویی ، بقیه ی موارد رو به مرجعتون مراجعه کنید . ولی واقعا حذف اونها کار سختی نیست ،

سلام😊 
اخه چجوری مطمعن باشم؟؟؟؟؟ اخه خدا گفته نماز نخونی در بهشتو بروت باز نمیکنم...

مطمئن نباش

آدم نمیتونه بدون دین راه درست رو تشخیص بده و قدم بذاره و ادامه بده

اینها عقایدی هست ک باش خودمون رو گول میزنیم 

چطور وقتی من انسان از خیلی مسائل آگاهی ندارم میتونم راه درست رو تشخیص بدم

پس دینتو بچسب عزیزم

منم سعی میکنم اینکارو بکنم

خیلی راههای انحرافی و حرفهای بنظر زیبا ولی پوچ سر راه ما هست ک ادم قانع میشه و سست که عبادت و دین لازم نیست

ولی گوش نده

ما نمیتونیم بطور کامل خوب و بد رو تشخیص بدیم همیشه و همه جا

با احترام لنظر هنه بچه های تاپیک

ممنون عزیزم... ن بابا اونقدرام خوب نیستم... شوهرمو خیلی اذیت کردم...تو هر مجلس عروسی شرکت کردم... ...

نه اشتباه میکنی

همین که داری بهش فکر میکنی خبر از دل پاکت میده و خدا مهربونتر از حدتصور هست

اشتباهات قبلی رو اصلاح کن

و اینکه میگن دین سیاست و..... کاملا اشتباهه

تحقیق کن عزیزم

با منابع درست پیش برو

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

سلام اول اینکه خداوند هیچ کسی رو بحال خودش رها نمیکنه به فرموده خودش در قرآن با عظمت کریم دوم اینکه همینکه فکر شما در گیر این مسایل هست نشون میده چه ضمیر پاکی دارید سوم اینکه هر نفسی طعم مرگ را میچشد حتی اگر سلیمان نبی باشی که جن انس و حیوانات در اختیارش بودن یا نوح که ای همه سال عمر کرد ما چند ده سالی زندگی میکنیم انشاالله و باز نوبت عده جدیدی هست منم مثل شما به این مسایل خیلی فکر میکنم و خاطرات افرادی که برای ساعتی فوت شدن و دوباره به زندگی بر گشتند خیلی برام جالبه عده ای بسیار خوب تعریف میکنن و عده ای بد و اینکه شما به این مسئله فکر میکنید یعنی خیلی مورد رحمت خدا هستید و از انسان های قافل نیستید 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)