2777
2789
عنوان

بارداری با تماس سطحی !!!

1727 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم  حالتون خوبه
 من این ماه دو تا تخمک داشتم روز یازدهم پریودم سونو دادم گفت یکیش ازاد شده و یکی هم هفده و نیم  ..اما بدلیل اینکه تازه سقط داشتم و میخواستم استراحت بدم به رحمم نمیخوام باردار بشم از دهم تا سیزدهم که تخمک اول ازاد شده رابطه پر خطر نداشتم اما برای تخمک دوم
از چهاردهم به بعد رابطه ی سطحی داشتم
دو تا رابطه ی سطحی داشتم یکی چهاردهم و یکی هجدهم یا نوزدهم که نه دخول صورت گرفت و نه انزال .. اما پیشاب  برخورد داشت و من هر بار  با دستمال و پارچه ی مخصوصی که داشتم خودمو تمیز کردم که سعی کنم پیشاب داخل واژن نره
حالا بنظر شما با توجه به این دو رابطه ی سطحی و تقارنش با ازاد شدن تخمک‌دوم امکان بارداری وجود داره ؟از یه دکتر پرسیدم گفت اگر قبل از اون پیشاب یکبار انزال شده باشه پر خطره ولی در این حالت پر خطر نیست ؟ 

دیشب هم بعد از ۲۴ ساعت از رابطه ی اخرم یه قرص اورژانسی خوردم و بیست دقیقه بعد بالا اوردمش 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

والا من ک با عمیق ترین رابطه ها هم حامله نشدم ...اخرشم با ای یو ای بردیم اسپرمارو رسوندیم ب خانم تخمکه 🙄🙄مال ما تنبلن راه نمیرن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندم ولی مگه زودپزه ببا رابطه سطحی باردار بشی

🤪 اخه بعضیا توی همین نی نی سایت نوشتن با پیشاب باردار شدن 

والا من ک با عمیق ترین رابطه ها هم حامله نشدم ...اخرشم با ای یو ای بردیم اسپرمارو رسوندیم ب خانم تخم ...

اخه من خودم  این ماه ویتاگنوس میخوردم فقط برای اینکه هورمونام اوکی بشه روز یازدهم سیکلم رفتم گفت دو تا تخمک داری شرایط رحمت هم مساعده اما من الان نمیخوام اقدام کنم