عزیزم من مهابادم میخوام بیام ارومیه پیش یه دکتر زنان عالی میشه یکیو بهم معرفی کنی
من فعلا تحت نظر دکتر حاج شفیعها هستم خیلیا نتیجه گرفتن ولی من ۴ بار آی یو آی کردم نگرفت الان میخام دوباره آی یو آی کنم انشالله که میگیره اگه نگرفت خدای نکرده میرم پیش دکتر امیر فخری
نمیدونم مشکلت چیه ولی اناهیتا شیخ زاده عالیه من یه لوله دارم وانگ نازایی روم بود وشدیدا تنبلی تخمدان که تخمک نمیسااختم رفتم پیش این هم روحیمو عالی کرد وهم الان ماه 8 بارداریم منی که اکثر دکترا روحیمو داغون کردن
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
من پرولاکتینم بالاست که دارو میخورم براش و همسرم کم تحرکی
این ای یو ای وای وی اف نمیکنه، خب مشکلات زیادم نیست که شوهرتو ببر اول دکتر اونو درمان کن گرمی هم زیاد بخوررر یه سرم به این بزن ازمایشاتتو ببر نشونش بده پول زیادیم نمیگیره سونو هم مفت میکنه شاید براتو هم شفا شذ مثل من تو ساختمان لقمان طبقه اول
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍