مامانای مشهدی بیاین نظرتون راجع زایمان دربیمارستان امام رضا وام البنین وجوادالائمه بدین ازاین سه تا کجابرم کسی دکتری معرفی میکنیدبهم توشخصی که تواین سه تابیمارستان اپیدورال انجام بده وهزینه هاشومیدونیدومیگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوادالائمه بد نیس،من چند بار واسه معاینه فقط رفتم،ولی امام رضا و ام البنین و پیشنهاد نمیکنم چون افتضاحه،من ک خودم رفتم سینا راضی بودم و هستم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
من دکترم واسم طرح ترویج زد شد یک و پانصد،ولی با بیمه تامین اجتماعی میشد ۳۸۰۰،ولی به جاش اخلاق و رفتار ماما و پرستارا عااااااااااااااالی بود
من رفتم سینا واسم طرح ترویج زد شد ۱۵۰۰،دستمزدم نگرفت