2777
2789
عنوان

وکیل تو سایت اگه هست یه دیقه بیاد

371 بازدید | 24 پست

همسر سابق شوهرم با حق طلاق ازش طلاق گرفته الان تقریبا یه پنج شیش سال میشه الان میگه باز میتونه مهرشو اجرا بزاره شدنی عایا؟؟

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وکیل الان تو سایت پیدا کرده بودم سوالمو پرسیدم تا اومدم جوابشو بخونم تاپیک ترکیده بود😑

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

وکیل نیستم ، اما نمیشه اصولأ

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
نه عزیزم همچین چیزی امکان ندارن دیگه اونا طلاق گرفتن و تمام شده و امکان درخواست مهریه به هیچ عنوان و ...

پس این چی میگه داره هی تهدید میکنه

اگه تو دفتر خونه قید شده باشه که مهریشو بخشیده نمیشه ولی اگه نه میشه اتفاقا شوهرم میگفت یکی از دوستاش بعد طلاق زنش دوباره شکایت کرده از وکیل سوال کن زودتر ب نتیجه میرسی منم مطمئن نیستم فقط شنیدم

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
وکیل نیستم ، اما نمیشه اصولأ

هی داره پیغام پسغام میفرسته که هنوزم مهرمو میتونم بگیرم میبرم میزارم اجرا

در زمان طلاق هیچ مهریه ای نگرفت؟یعنی تو دادگاه اظهار کرد که از مهرش گذشته یا نه؟

از شوهرم یه ملیارد برده بعد حق طلاق داشته ازش اینو از خونه میندازه بیرون بعد میره با حق طلاق طلاق میگیره

از شوهرم یه ملیارد برده بعد حق طلاق داشته ازش اینو از خونه میندازه بیرون بعد میره با حق طلاق طلاق می ...

شوهرت مدرکی چیزی داره که اون یه میلیارد رو بهش داده یا  هیچ مدرکی نداره؟

اگه تو دفتر خونه قید شده باشه که مهریشو بخشیده نمیشه ولی اگه نه میشه اتفاقا شوهرم میگفت یکی از دوستا ...

نمیدونم والا خودش رفته طلاق گرفته شوهرم تو هیچ جا نرفته بعد که فهمیده طلاق گرفته برده اینم شناسنامه شو بعد برده محضر مهر طلاقشو زده

شوهرت مدرکی چیزی داره که اون یه میلیارد رو بهش داده یا  هیچ مدرکی نداره؟

مدرک که خونه به اسمش زده بعد کار شوهرم خاک اب کنی ینی استخراج طلا از حالا هرچی خاک و سنگ ..... تو خونه طلا هم داشته وقتی اینو بیرون کرده طلا و نقره تو خونه داشته به پول اون موقع یه میلیارد بوده

شوهرت مدرکی چیزی داره که اون یه میلیارد رو بهش داده یا  هیچ مدرکی نداره؟

شما وکیلین؟