الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋ بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
اگه تو دفتر خونه قید شده باشه که مهریشو بخشیده نمیشه ولی اگه نه میشه اتفاقا شوهرم میگفت یکی از دوستاش بعد طلاق زنش دوباره شکایت کرده از وکیل سوال کن زودتر ب نتیجه میرسی منم مطمئن نیستم فقط شنیدم
شوهرت مدرکی چیزی داره که اون یه میلیارد رو بهش داده یا هیچ مدرکی نداره؟
مدرک که خونه به اسمش زده بعد کار شوهرم خاک اب کنی ینی استخراج طلا از حالا هرچی خاک و سنگ ..... تو خونه طلا هم داشته وقتی اینو بیرون کرده طلا و نقره تو خونه داشته به پول اون موقع یه میلیارد بوده
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞