2777
2789
عنوان

هزینه رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 46 پست
خوشبحال ارایشگرت ما نهایت خیلی موهات زیاد باشه ۵۰۰ میگیریم اکستنشن کار نمیکنم .ولی هزینه اونم تا ۱/۵ ...

من مشهدم، خب اکستنشنم شد ۱۵٠٠،رنگم شد ۱۳٠٠ بقیه اش هم واسه احیای مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مواد خوب استفاده میکنه آرایشگاهت اره گرون میشه خیلی. 

ن بابا بخشیش مواده..بخشیش جا و معروفیت ارایشگاهه

تو تهران مو شینیون میکنن ۱/۵، ۱...

انقد ساده درست شده انگار مبتدی کار کرده چون پولدارا ساده پسندن...

حالا منطقه ما خطی باشه فلان باشه از ۱۰۰ تومن 

ن بابا بخشیش مواده..بخشیش جا و معروفیت ارایشگاهه تو تهران مو شینیون میکنن ۱/۵، ۱... انقد ساده درست ...

بله. اما موادش موثره دکلره دارن موهاتو نابود میکنه امامن دکلره کردم بدون اسیب. قطعا کار خوب مال آرایشگاه خوبه. من هزینه ای ک ب دوستمون گفتم مال ارایسگاه معروف نغمه نگین مشهده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بله. اما موادش موثره دکلره دارن موهاتو نابود میکنه امامن دکلره کردم بدون اسیب. قطعا کار خوب مال آرای ...

اگر مشهدی باید ایبک رو بشناسی من اونجا رفتم...نغمه نگین هم رفتم قبلا

اگر مشهدی باید ایبک رو بشناسی من اونجا رفتم...نغمه نگین هم رفتم قبلا

اره. 

من نغمه نگین کارشونو خیلی قبول دارم. ابرو و رنگ و کوتاهی همرو میرم اونجا 

واس عیدم از الان رزرو کردم سالنش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بله. اما موادش موثره دکلره دارن موهاتو نابود میکنه امامن دکلره کردم بدون اسیب. قطعا کار خوب مال آرای ...

من خودم ارایشگرم بهترین موادم استفاده میکنیم .تمام مارکا رو هم میشناسم استفاده کردم قیمت همه رو هم میدونم...حرفم اینه همیشه کار خوب برای ارایشگاه گرون نیست...

کارشون خوبه درست ولی ن قیمتی ک کار میکنن...

یکی از دوستام تو تهران رنگ کاره میگه البورا میزنن سر ملت یه تومن میگیرن .تامین مواد با خود ارایشگاهه دیگه رنگای مصرفی ما تو ارایشگاهمون ۵ تا ۶ برابر رنگ اوناس ولی ما نصف کمتر میگیریم ...برند بودن تو کار ما حرف اولو میزنه ن کار و مواد.

من خودم ارایشگرم بهترین موادم استفاده میکنیم .تمام مارکا رو هم میشناسم استفاده کردم قیمت همه رو هم م ...

من ک راضیم از جایی ک میرم. چون عکس میدم، بدون اسیب همون رنگو تحویلم میدن

من خودم ارایشگرم بهترین موادم استفاده میکنیم .تمام مارکا رو هم میشناسم استفاده کردم قیمت همه رو هم م ...

عزیزم میشه بگی رنگ مو الان چی خوبه.وبعد اینکه برای شرای بادمجونی چه شماره ای بگیرم.ممنون

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞