لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 عنوان روغن درمانی پوست 4032 بازدید | 18 پست بهترین روغن ها برای پوست که استفاده میکنید چی هست خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢 1398/10/20 | 00:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dls عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2357 من یه مدته کرچک میزنم میگن برای لک وجای جوش خوبهولی به موهام تو یه شیشه روغن زیتون و نارگیل و بادام تلخ و فندق و رزماری و سیاهدونه رو قاطی کردم ۳ساعت قبل ازحموم میزنم به موهام بعدمیرم میشورم موهام عالی شده
لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 من خودم هسته انار میزنم هر روز صورتم پوست میده ادامه بدم استفادش ب نظرتون خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 من یه مدته کرچک میزنم میگن برای لک وجای جوش خوبه ولی به موهام تو یه شیشه روغن زیتون و نارگیل و بادا ... واقعا میشه بی رنگ کنی بعد بزنی مو خراب نمیشه خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
raha_mg عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1775 من خودم هسته انار میزنم هر روز صورتم پوست میده ادامه بدم استفادش ب نظرتون عزیزم لایه برادره ۱ بار تو هفته بزنه مرتب یا یه شب در میون تو یه ماه بعدشم مرتب ابرسان باید بزنی واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 بادوم تلخ و شیرین. بنفشه. نارگیل. واسه چی خوبن عزیزم خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
dls عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2357 واقعا میشه بی رنگ کنی بعد بزنی مو خراب نمیشه متوجه سوالتون نشدم چی و بی رنگکنی؟
raha_mg عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1775 من یه مدته کرچک میزنم میگن برای لک وجای جوش خوبه ولی به موهام تو یه شیشه روغن زیتون و نارگیل و بادا ... موهات اسیب دیده بود عزیزم؟ واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 عزیزم لایه برادره ۱ بار تو هفته بزنه مرتب یا یه شب در میون تو یه ماه بعدشم مرتب ابرسان ... مرسی گلم من روزی دوبار میزدم خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
لیاناجوون مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 371 متوجه سوالتون نشدم چی و بی رنگکنی؟ یعنی بلوند کنم بعد استفاده کتم خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
ava_lk عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 255 واسه چی خوبن عزیزم بادوم شیرین کبودی زیرچشم. بادوم تلخ خاصیت ضد افتاب. بنفشه ابرسان و ضد لک. نارگیلم هم نرم میکنه هم لایه برداری. کرچکم برای مژه و ابرو میزنم
raha_mg عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1775 مرسی گلم من روزی دوبار میزدم اوووه زیاد میزنی عزیزم واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
dls عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2357 موهات اسیب دیده بود عزیزم؟ آره با رنگ و دکلره موهام خیلی بدحالت و وز شده بود ولی الان چندباره دارم روغن میزنم همه فکرمیکنن سشوارمیکشم
raha_mg عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1775 آره با رنگ و دکلره موهام خیلی بدحالت و وز شده بود ولی الان چندباره دارم روغن میزنم همه فکرمیکنن سشوا ... منم موهام داغون شده با رنگ و دکلره واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤