2821
2789
عنوان

جدايى

166 بازدید | 14 پست

دوستان لطفا تاپيكهاي قبليمو بخونين ٢،٣تاست

درخواست طلاق داديم يعني فقط پيش وكيل رفتيم انقدر راحت بود كه فكر نميكردم همون آدميه كه عاشقم بود روزهاي خوشي باهم داشتيم اما روزهاي بدمون بيشتر بود ميدونم ديگه نميشه باهام باشيم چون اون منو انگار از قلبشم پاك كرده،نميدونم چرا انقدر ناراحتم مگه آدم وقتي جدا ميشه راحت نميشه ازون اذيت كردناشون پس من چرا چشام بارونيه قلبم درد ميكنه هنوزم دوسش دارم كاشكي يكم تغيير ميكرد بين منو مادرش تعادل برقرار ميكرد پشت منم وايميستاد،فكر ميكنه من دشمنشم با يه لحن بدي با من حرف ميزد ميگفت من مامانمو زيرپات نميدم (من كه همچين حواسته اي ندارم!) تو حق نداري بگى مامانت اينو گفت مامانت اونو گفت اون مامانمه هرچى دلش بخواد ميگه. 

ميدونم با همچين آدمى زندگي سخته ولي آخه چرا من اينجورى ناراحتم انگار به زور دارن جدام ميكنن 

چيكار كنم دوستان 

خوش به حالت كه طرفت راضي به جدايي شده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چراهمه با مادرشوهرشون مشکل دارن این همیشه ذهن منو مشغول میکنه  

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
بخاطر مادرش میخوای زندگیتو بهم بزنی چرا سیاست نداشتی که رابطه شو باهاش کم کنی

اون ميخواد نه من 

من سياست دارم اما كم چون دوس دارم خودم باشم چيزايي كه بهم برميخوردو ميگفتم دعوا ميشد 

درضمن اون عاشقه مامانشه با هيچ سياستي رابطش كم نميشه به من ميگفت هرروز بايد بريم مامانمو ببينيم هفته اي يه بارم بايد دعوتشون كنى تشريفاتي بهشون برسي واسشون ميوه پوست بكنى...

اون ميخواد نه من  من سياست دارم اما كم چون دوس دارم خودم باشم چيزايي كه بهم برميخوردو ميگفتم د ...

خوب عزیزم می رفتی و باسیاست رفتار می کردی بخدا خودش کم کم زده می شد نمیگم از مادرش متنفر بشه چون مادر و هیج وقت هیچ کسی نمیتونه جای مادرشو بگیره اگه دوستش داشتی باید کنار میومدی

خوب عزیزم می رفتی و باسیاست رفتار می کردی بخدا خودش کم کم زده می شد نمیگم از مادرش متنفر بشه چون ماد ...

منم نميخواستم از مادرش متنفر بشه ميخواستم منم واسش ارزش داشتمو بعضي وقتها كه حق با منه منو تنها نميزاشت پشتم وايميستاد،من نميتونم از يه حدي بيشتر سياست داشته باشم