2777
2789
عنوان

آنفولانزا😥کسی گرفته ؟؟

180 بازدید | 32 پست

شوهرم دو روزه خیلی حالش بده همش سرم و امپول میزنه دکترم بهش ی عالمه دارو داره..دلش درد میکنه..بدنش درد میکنه..تب و لرز داره..چشاش قرمزه..حالت تهوع داره..گلو درد داره و همش سرفه میکنه ....کسی گرفته انفولانزا اگ گرفتین بعد چن روز خوب شدین ؟؟علائمش همیناس؟؟

این نیز بگذرد .. 

اگر تبش سه روز بیشتر ادامه دار شد حتما ببرش بیمارستان 

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعلام کردن تبِ بالای سه روز خطرناکه فردا ببرش دکتر تا میتونی مایعات ولرم بده شلغم و پرتقال بده بهش 

راه اصلیشم برای خوب شدنش فقط و فقط استراحته اگر استراحت نکنه ادامه دار میشه 

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
اعلام کردن تبِ بالای سه روز خطرناکه فردا ببرش دکتر تا میتونی مایعات ولرم بده شلغم و پرتقال بده بهش&n ...

اگ فردام تب داش دوباره میبرمش دکتر.نمیتونه استراحت کنه دیشب و مرخصی داش امشب دیگه ندادن باید بره تا صب سرکاره 😔

این نیز بگذرد .. 
شوهرم الان داش بهم پیام میدادم نوشت حالم خوب نیس دیگه پیام نداد .سرشب دیدمش خیلی چشاش قرمز بود

وای بیچاره خیلی درد بدیه من تا یه ساعت پیش بیمارستان بودم الان یکم بهتر شدم 

♥️🧸Sana aşık Allåh
نگران نباش شوهر من تازه خوب شده فقط استراحت کنه بهش برس داروهاشم بخوره نترس 

چون دخترم کوچیکه وقتی باباشو میدید میرف سمتش بغلش میکرد ترسیدم خدایی نکرده بگیره من اومدم خونه مادرم..مادرشوهرم هس طبقه پایین 

این نیز بگذرد .. 
وای بیچاره خیلی درد بدیه من تا یه ساعت پیش بیمارستان بودم الان یکم بهتر شدم 

خداکنه زودتر خوب بشه.مردا وقتی ی مریضی میگیرن نمیشه باهاشون صبت کرد خیلی بداخلاق میشن

این نیز بگذرد ..