2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مورد کلا قبول ندارم اون مورد کلا بر میگرده به ژنتیک

آقا هستی؟! یه بار تو یه سایت پزشکی به آقای ۲۵ ساله پرسیده بود زودانزالی شدید دارم و در شرف ازدواجم دنبال درمان بود. خو تو که میدونید توانایی نداری چرا دختر مردم رو بدبخت می‌کنی!

آقا هستی؟! یه بار تو یه سایت پزشکی به آقای ۲۵ ساله پرسیده بود زودانزالی شدید دارم و در شرف ازدواجم د ...

اینا قابل درمان هست.باید آزمایش برن بیماریهای دیگه نداشته باشن.مثلا تالاسمی و ...

آقا هستی؟! یه بار تو یه سایت پزشکی به آقای ۲۵ ساله پرسیده بود زودانزالی شدید دارم و در شرف ازدواجم د ...

کسی که مشکل داره باید قبلش خودشو درمان کنه

ولی خب بیشتریا خودخواه هستن 

رو روانشون خیلی تاثیر داره

یچی بگم  خدا کنه کاربری نترکه 

دختر پسر نداره ۹۵ درصد آدما این کارو انجام میدن نظر شخصی خودمم اشکال نداره خیلی وقتا آدم آروم تر می‌کنه خیلی ها توان تحمل کردنش ندارن کارای بدتری می‌کنند 

چیزی که روان مردم داره بهم می‌ریزه مشکلات اقتصادی هست بیشتر 

یچی بگم خدا کنه کاربری نترکه دختر پسر نداره ۹۵ درصد آدما این کارو انجام میدن نظر شخصی خودمم اشکال ن ...

من نگفتم خوبه یا بده که،میگم رو رابطه تاثیر داره،خانمها دیگه شاید به شکل طبیعی ارضا نشن،آقایون هم زودانزالی و دیدن پ.. و ذهنشون شرطی میشه خلاصه

تو چه قشنگی😍...

من نگفتم خوبه یا بده که،میگم رو رابطه تاثیر داره،خانمها دیگه شاید به شکل طبیعی ارضا نشن،آقایون هم زو ...

بحث اعتیاد داریم اون داستانش فرق می‌کنه  اعتیاد به این کار وقتی هست که تمام فکر و ذهنت انجام دادن این کار باشه و انرژی برات باقی نمونه که کار های روزمره هم بتونی انجام بدی 

فکر نکنم این افراد خیلی زیاد باشن 

اما در حدی که طبیعی باشه آدم تخلیه بشه مشکلی پیش نمیاره