2777
2789
عنوان

لباسایی که دیگه به کارتون نمیاد کجا میبرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشنا بود نیازمنده؟ از کجا مطمئن بودی نیازمنده؟ چقدر بخشنده ای ماشالله  من که نمیتونم همشو رد ...

من نمیشناسمش شوهرم خونوادشو میشناسه پدرش فلج از کار افتادس برادرشم کوچیک خودش دانشجو برا شوهرم از وضعیتشون گفته اونم بردشون براش کسی هم بخواد کمک کنه میده دست شوهرم میبره براشون والا منم دلم نمیومد بدم ب کسی ولی وقتی اینا نیازمند بودن یدفعه گفتم کی از اینا بهتر ی ثوابی هم میکنیم بذارم تو کمد که چی بشه 

نه خب اخلاقهاشونو اگه بدونی خیلی خودشونو ازما بالاتر میگیرن خب یکسر همه جاقسط لباس دارن هردفعه هم یک ...

گلم شما اصن به روتون نیارین که لباستونو تن اونا دیدین اینجوری به خود اوناهم ثابت میشه شما بالاترازاونایی

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
شوراه بنداز تو خونت نصف قیمت بفروش آدرس بده بیان ببینم هرکس خواست بخره 

نهههه میدونی این چه ریسک بزرگیه هر کی بیاد داخل خونت؟خیلی خطرناک این کار!اونم توی این دوره زمونه...

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
بزارین تو کمدا میخرن

متوجه نشدم  ولی عمم میگه نگه دار یه روز به کار میاد یکی میگه باشه برا دخترت یکی میگه بده نیازمند  که البته به سیل زدگان خیلیاشو دادما دیگه نمیدونم به کارشون اومد یا نه  ولی خب همشو نمیشه دیگه فضل و بخشش کرد

خدایا شکرت
گلم شما اصن به روتون نیارین که لباستونو تن اونا دیدین اینجوری به خود اوناهم ثابت میشه شما بالاترازاو ...

اره فعلا که کارم همینه.تازه شوهرم گف میخواستم بگم گفتم اصلا نگوماکه ردکردیم بماچه دیگه

الهی و ربی من لی غیرک