2777
2789
عنوان

لباسایی که دیگه به کارتون نمیاد کجا میبرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میترسم ناراحت بشن بگن کهنه هاشو اورده برا ما اگه راست میگه پول بده بیشتر به کارمون میاد

بفرست برامن ناراحت ک نمیشیم. هیچ. خوشحالم میشیم

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍
منم اونایی ک دیگه تنگ شدن برام  بعد زایمان دادم رفت دوسالم صبر کردم لاغرم شدم ولی دیگه به اون س ...

اشنا بود نیازمنده؟

از کجا مطمئن بودی نیازمنده؟

چقدر بخشنده ای ماشالله 

من که نمیتونم همشو رد کنم مفت و مجانی 

واقعیتش خیلی هم خودمون پولدار نیسیم 

خدایا شکرت
اشنا بود نیازمنده؟ از کجا مطمئن بودی نیازمنده؟ چقدر بخشنده ای ماشالله  من که نمیتونم همشو رد ...

هوممم از اولش بگو میخوایی بفروشی😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اخه میترسم ناراحت بشن بگن کهنه هاشو اورده برا ما اگه راست میگه پول بده بیشتر به کارمون میاد

عزیزم من خودم کسایی رو میشناسم که واقعا هم نیاز دارن هم خوشحال میشن یه مدت هم از تو کمدا براشون جمع میکردم لز شهر های مختلف میفرستادن خیلیم خوشحال میشدن بخدا

خخخخخخ بعد بی لباس میمونم که  تو این اوضاع گرونی چ جور دوباره تهیه کنم

آخه تنت که نمیشن نگهداری گشاد میشن آخه😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
یجوری گفتی نمیدونم چرا تن بچه جاریم واینا میبینما😐لابد نیازداشتن که بتن کردن'شما اگه دوسنداری تنشون ...

نه خب اخلاقهاشونو اگه بدونی خیلی خودشونو ازما بالاتر میگیرن خب یکسر همه جاقسط لباس دارن هردفعه هم یک رنگ تازه مثلا..اما گاهی که میبینم خب تعجب میکنم دیگه

الهی و ربی من لی غیرک