2777
2789
عنوان

خواست بهم پز بده که با شوهرمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 127 پست

خب خواهرشه دیگه دلیل نمیشه چون خندیدن ینی ناراحته تو‌نیست حتی تو خونه ای که ادم‌ میمیره میبینی نیم ساعت میشینن حرف میزنن میخندن پس ینی ناراحت نیستن؟

حالا تو‌ مریضی اون باید با همه اخمو تخم‌ کنه؟من جات بودم خوشحال میشدم ک‌شوهرم خوشه و غضه نمیخوره 

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم نمیدونست کرم از خواهر شوهرم بود

اصلا نقطه ضعف نده دستش به روی خودت نیار ببینه برات مهم نیست دیگه تکرار نمیکنه ولی اگه بفهمه ناراحت شدی همش تکرار میکنه اعصابت خورد شه 

جانه من ناراحت نشين من ٣١سالمه 

شماها چندسالتونه؟؟؟

اين حرفا يا تو قصه هاست 

يا خيلي اهل حاشيه اين 

يا خيلي بيكارين

يا هنوز خامين و بچه اين و بايد عروسك بازي و تفنگ بازي كنين 

وگرنه جز اينا به ذهنم نميادددد

ملت بابا به خاك سياه كشيده شدن شما اندر خم اين رفتارايين .

این ایموجیو دوس داریا😂😂 از صبح دستته کنار هر پست یکی گذاشتی😁

من ی بار این ایموجیرو گزاشتم گفتن عین نینی یار شدی   

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به نظرم به هیچ عنوان جلوی شوهرت حرفی نزن که ناراحت شدی یا از خواهرشوهرت بد نگو ، اینجوری جفتشون میفهمن نقطه ضعفت چیه ، تازه اولش خواهرشوهرت حرص خورده و حسودی کرده که زنگ زده و اینکارو کرده ، پس اول اونه که سوخته ، داره اینجوری دلشو خنک میکنه ، شوهرت اول و آخر بیخ ریش خودته

یا خدا شما از رابطه خوب خواهر و برادر سوختین شما هنوز اول زندگی هستی  سعی کن این حس بد رو از ...

بابا نسوخته که

وقتی رابطتت با یکی شکراب شده و خودتم مریضی

میبینی کسی که دوسش داری جای اینکه هواتو داشته باشه اینجور میخنده فولادم باشی میشکنی😓

من ی بار این ایموجیرو گزاشتم گفتن عین نینی یار شدی    

اره مختص نی نی یار پنجه  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

حالا ماخونه مادرشوهرم بودیم شوهرم غذااوردبادوتاقاشق گف بیاتو ی بشقاب غذابخوریم.خواهرشوهرم ۴۰سالشه رف قاشق برداش اومدبین مادوتانشست باهامون غذاخورد.حالامن دهنی شوهرمو میخورم دهنی تو عنو چجوربخورم  

یا خدا شما از رابطه خوب خواهر و برادر سوختین شما هنوز اول زندگی هستی  سعی کن این حس بد رو از ...

اون از رابطه خوب شوهرش با خودهرشوهرش نسوخت از اینکه خواهرشوهرش در حین شوخی با شوهرش بهش زنگ زد که صدای خنده هاشونو بشنوه   بچزوندش

چه پزی اخه چرا برا همه چی حرف درمیارین😐داشته با داداشش شوخی میکرده.وقتی زنگ زدن به تو این دهن اونو میگیره اون دهن اینو میگیره یعنی یه چیزیو یکی میخواد لو بده جلوت اون یکی نمیذاره.چیز خاصی نیست داشتن شوخی میکردن.والا به نظرم تو بیشتر حسودی.ملت با داداششون نمیتونن یه ربع شوخی کنن بخندن

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)