2777
2789
عنوان

خواست بهم پز بده که با شوهرمه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 127 پست

عزیزم حسود نباش بزار خوش باشند از خوشحالی دیگران خوشحال باش و از غم دیگران ناراحت . انشااله بزودی حالت خوب بشه و با نامزدت بگی و بخندی و جلوی خواهر شوهرت قهقهه بزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی بروزنده که خواهرشوهره حس پیروزی بهش دست میده نقطه ضعف تو بفهمه بیچاره ای هااا

بی محلی ازصدتاچوب بدتره..تازه اگرم بروو اورد بگوفک کردم واسه انتقام سردارشهیدخوشحالی میکنیدمنم خوشحال شدم آرزوکردم همیشه شادباشید  حالم بهتررررشد صداخندتونو شنیدم شادی شماآرزوی ماست.خخخخ

الهی و ربی من لی غیرک
به خواهر شوهرم حسودی وای تازه می فهمم چرا ۱۵ سال داداشم تو تنهایی بغلم می کرد وبوسم می کرد زنش نمی ز ...

منو داداشم فقط ۹ ماه تفاوت سنی داریم شبیه دوقولوها همی شه باهم بودیم هیچ وقت یادم نمی ره چقد زنش بهم بدی کرد حتی نمی زاشت بچشو بغل کنم الانم رفت به درک 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ولی شوهر من چهار تا خواهر داره آخری رو خیلی دوست داره دائم میشینن پیش هم همو بغل میکنن میبوسن پسر خواهر شوهرم هم به خودش کتک میزنه بیا و ببین ما میخندیم تازه شوهرم همیشه منو بغل میکنه حالا یه بار خواهرشو بغل کنه چی میشه حسی که با من داره با اون فرق داره برام مهم نیست تو هم برات مهم نباشه خواهرشه عزیزم خواهر 

اره مختص نی نی یار پنجه    

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

به خواهر شوهرم حسودی وای تازه می فهمم چرا ۱۵ سال داداشم تو تنهایی بغلم می کرد وبوسم می کرد زنش نمی ز ...

خدا نگذره از زن داداشت 

بین‌ خواهر و برادر فاصله انداختن 

چطور شیعه علی خودشون رو میدونن

من جای شما باشم هر وقت داداشم می دیدم می پریدم از پشت بغلش میکردم و خودمو تو آغوشش جا میدادم.

تا بترکه زن داداشت

خدایا ازین عروسا نصیب ما نکن و هروقتم من عروس شدم حواست بهم باشه و مراقبم باش من ازین عروسا نشم ...آمین🙏

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)