2777
2789
عنوان

برو بچ رنگ مو کار فوری

87 بازدید | 11 پست

رو دکلره نمیشه مشکی گذاشت؟

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه، اما رو مشکی هیچ رنگی در نمیاد دیگه... خوب فکراتو بکن چرا میخوای مشکی بزاری?

موهای دوستمه 

داستان داره 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

چرا من خوندم رنگ موی کافوری 🤕

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
وای فکر کردم نوشتی ر نگ‌ موی کافوری اومدم ببینم چه رنگیه 😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣👌🏻

اگه مشکی بزاره دیگه هرنگي بکنه در نمیاد ... الآن موهایش روشنه???یعنی بد رنگ شده یا سوخته??

موهاش نسوخته اوکیه

فقط شوهرش از رنگ خوشش نمیومده این رفته گذاشته بعد موهاش و هررنگی میزاره تهش بعده یمدت کنفی شکل میشه بعد شوهرشم هی میگه این چیه گذاشتی چرا موهات و اینطوری کردی و از این داستانها اینم کلافه شده میخواد کلا مشکی کنه 

پس بگو شماره 1 بزار،  پر کلاغی

مرسی عزیزم