دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 عنوان کی میدونه این چیه؟+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 67 پست کسی تاحالا از اینا خورده؟میدونید چیه اصلا؟من اولین بارم بود ک دیده بودمو خوردم😄ولی قبلا شنیده بودم ک همچین چیزی وجود داره من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 1398/10/19 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 بس شما خريدين چی؟ من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 ماام کاکتوسشو داذیم ولی میوه نمیده😂😂😂 ۱۰۰تومنم نیس بابا من همین امشب خریدن کیلو ۲۵😏 فکنم طول بکشه تا میوه بدن نه?داداشم خیلی بزرگ شدن امسال میوه داد چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
طلا_خانممم۶۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 253 ماام کاکتوسشو داذیم ولی میوه نمیده😂😂😂 ۱۰۰تومنم نیس بابا من همین امشب خریدن کیلو ۲۵😏 ميوه ميده اما دير ميده وراش حدود ١سال طول ميكشه ك ميوه بده انا ماده هاش ٥ الي ٦ ماه من ي كل قروشي بهم كفت نميدونم تا ج حد درسته من قيمتشو تو نت خوردم با خواصش
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 فکنم طول بکشه تا میوه بدن نه?داداشم خیلی بزرگ شدن امسال میوه داد اره منم دوستام داشتن خونشون وقتی خیلی بزرگ بشن میوه میدهولی اخه تیغ پرت میکنه ب ادم اصلا من خوشم نمیاد از کاکتوسشهمش نزدیکش ک میشیم ی عالمه تیغ پرت میکنه😓😓😓😓😓 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 اره منم دوستام داشتن خونشون وقتی خیلی بزرگ بشن میوه میده ولی اخه تیغ پرت میکنه ب ادم اصلا من خوشم ن ... جدی😂به ما که نزده تاحالاکنارشم رفتیم😂فک کنم شمارو دوست نداره🤣 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 ميوه ميده اما دير ميده وراش حدود ١سال طول ميكشه ك ميوه بده انا ماده هاش ٥ الي ٦ ماه م ... نه ما سه چهارساله داریم ازش ولی میوه ندادهفک کنم بقول شما نرو ماده داره که میوه بدهما خیلی ساله داریم ولی میوه نداده ک هنوز من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 ميكم شما ينا رو خريدين اره من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
طلا_خانممم۶۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 253 فکنم طول بکشه تا میوه بدن نه?داداشم خیلی بزرگ شدن امسال میوه داد داداشتون جند ساله ك كاكتوسو كاشته
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 داداشتون جند ساله ك كاكتوسو كاشته نمیدونم🙈ولی خیلی وقته کا اونجاس کاکتوسه🤣 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
طلا_خانممم۶۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 253 نه ما سه چهارساله داریم ازش ولی میوه نداده فک کنم بقول شما نرو ماده داره که میوه بده ما خیلی ساله ... از كلفروشيا سؤال كن
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 جدی😂به ما که نزده تاحالا کنارشم رفتیم😂فک کنم شمارو دوست نداره🤣 نمیدونم والاما تو ایوون خونموبودش همش ب شلوارو ایناام تیغ بود رفتو امد ک میکردیم از کنارشبعد دیگه مادربزرگم گف تیغ ها اینه😂😂😂😂مامانم بردش گذاشت ته حیاطمون😂😂😂ولی به مامانم تاحالا تیغ پرت نکرده ولی دهن منو ک سرویس کرده بود خیلی اذیت میکرد😒😒😒 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 نمیدونم والا ما تو ایوون خونموبودش همش ب شلوارو ایناام تیغ بود رفتو امد ک میکردیم از کنارش بعد دیگ ... معلومه اذیتش کردی که تیغ پرت میکرد😂😂😂😂😂😂اعتراف کن چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
طلا_خانممم۶۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 253 نمیدونم🙈ولی خیلی وقته کا اونجاس کاکتوسه🤣 منم مجبورم بخاطر ميوه ش بكارم