2777
2789

اسی دور باسنت چنده مگ؟

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم همیشه سر اندامم پیش این و اون مسخره م میکنه نامزدم چیزی نمیگه ها ولی حس میکنم ناراحته از ...

پس براچی شمارو انتخاب کرد؟ 

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
پس براچی شمارو انتخاب کرد؟ 

عزیزم الان بیشتر دوس دارم مشکلمو حل کنم تا بخوام ب این قضایا فک کنم و ذهنمو درگیر کنم

میدونم میخواین بگین اگه عاشقتونه اینجور حسی نمیکنه

ولی خب همه آقایون کم و بیش هوس ر دارن :)

دور کمرم ۸۷ هس دور با سنم ۷۸ 😑افتضاحم بالا تنم بزرگه پایین تنم کوچیک باشگاه هم رفتم به طور کنترل ش ...

الهی😟بخدا اینو نمیگم ک بگی از خودش تعریف میکنه ها ولی اگ دور کمر و باسنت اندازه من بشه خوش اندام میشی باشگاه باید همیشع بری ولی تزریق چربی خب یهویی ادمو میسازع

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
الهی😟بخدا اینو نمیگم ک بگی از خودش تعریف میکنه ها ولی اگ دور کمر و باسنت اندازه من بشه خوش اندام می ...

خوش ب حالت عزیز دلم اره باشگاه میرم ولی بیشتر برا کنترل و خوش اندام موندنه تا خوش اندام شدن و ساخته شدن 

کاشکی کسی تجربشو داشت و بهم میگف