2777
2789

روز خوش خانمهای عزیز

لطفا اگه دراین مورد اطلاعات دارین یا انجام دادین بگین

اگر هم کلینیک خوب یا دکتر ماهر میشناسید معرفی کنید

😆😆😆😆😆😆

تخفیف ویژه بمناسبت افتتاح شعبه دوم
کلینیک پوست و لیزر ادونیس

* هايفوتراپي 800تومان (با پيشرفته ترين دستگاه و نتيجه دهي فوق العاده)
* ليزر موي زايد کل بدن 299 هزار تومان
(با دستگاه الکس دايود امريکايي و کاملا بدون درد)- با پراتور خانم و آقا
* پلاسماجت 250 هزار تومان
بوتاکس 100-150 تومان

*** به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف استفاده از خدمات اهدا ميشود.
*** در صورت معرفي کلينيک به دوستان خود، 10% مبلغ خدمات دوستانتان زا هديه بگيريد.

تلفن جهت هماهنگي 77729654 --77729756– 09197757767
تهران- تهرانپارس-خیابان فرجام شرقی-بین عادل و زرین-جنب استخر نارسیس-پلاک 77-ورودی 8-طبقه سوم واحد 14

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه نانوفت صورتم دنبال دکتر خوب هستم و اسم دکتر علیرضا افخمی رو شنیدم کسی هست اینجا پیش ایشون انجام داده باشه؟ میشه روی دست هم انجام داد من برای دست و صورتم با هم می خوام انجام بدم .کسی هست کمک کنه؟ و ایشون رو بشناسه؟

واسه نانوفت صورتم دنبال دکتر خوب هستم و اسم دکتر علیرضا افخمی رو شنیدم کسی هست اینجا پیش ایشون انجام ...

من برای برطرف کردم جای جوش هام رفتم پیششون واقعا دکتر خیلی خوبیه 

جوش های فعال صورتم که به طور کامل برطرف شد 

از نظر ظاهری هم شرایط خیییییلی بهتری داره 

شماره مطبشم اینه
۰۹۱۲-۸۹۴۱۶۳۸
۰۲۱-۴۴۲۶۴۰۴۷

من ساکن کرجم و پیش دکتر سعید شیرنگی تزریق چربی به صورت کردم با میکروفت برام انجام دادن و با اینکه یه ماه گذشته خودم احساس می کنم صورتم خیلی خوبشده  و پوستم باز شده و جوون تر شدم می خواستم برای دستامم برم که افتاد بعده عید . اطلاعات دکتر رو میزارم زنگ بزنید برای بعده عید خواستین وقت بگیرید. توی نمونه کارا هست عکسم

http://drshirangi.com/میکروفت-و-نانوفت/

خواهر من صورتش خیلی لاغر بود همیشه دلش میخواست مثل من صورتش پر و تپل بشه . گفتم چه کاری بهتر از تزریق چربی . رفتیم پیش دکتر متخصص پوست فکر کنم اسمشون طناز فخیم بود براش تزریق چربی به روش نانوفت انجام داد خیلی خوب شد صورتش 

اگه درست خاطرم مونده باشه مطبشون سمت پونک بود ولی شمارشونو خوب یادمه 02146017362 

واسه نانوفت صورتم دنبال دکتر خوب هستم و اسم دکتر علیرضا افخمی رو شنیدم کسی هست اینجا پیش ایشون انجام ...

من پیش دکتر طناز فخیم رفتم انجام  دادم نتیجه  عاااااااااااااالی بود شما هم می تونید برید پیشون ایشون مشاوره هم دارن.....تهران ، پونک ، اشرفی اصفهانی ، نرسیده به نیایش ، جنب درمانگاه پیامبر ، کوچه آزاده ، پلاک 4 ، طبقه 4 كلينيك پاسارگارد

02146017362 - 02146017359 اینم اردس و شماره تلفن شه می تونید باهاش ارتباط بگیرید.

چقدر همتون ضایع تابلو و خز تبلیغ میکنید اه حالم بهم خورد از همون موقع که برا انتخاب اتلیه عروسیم به نظرات سایتا اعتنا کردم فهمیدم اکثرشون دروغی و جالبه و توسط خوده اون افراد

اما حالا در مورد نانوفت زیر چشم من سه روزه انجام دادم ورم داره و کبودی پام هم خیلی کبوده درد نداشت نمیدونم پام کی خوب میشه میترسم بعد سه روز بخوام دیگه پانسمان نکنم زود باشه و عفونت کنه.کسی هست تجربه داشته باشه.؟چون به کلینیک زنگ‌میزنم میگن خونابه نداری دیگه پانسمان نکردی هم نکردی اما بعضی سایتا نوشتن تا دو هفته پانسمان کنید اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

چقدر همتون ضایع تابلو و خز تبلیغ میکنید اه حالم بهم خورد از همون موقع که برا انتخاب اتلیه عروسیم به ...

سلام عزیزم شما بهتر شدین؟ زیر چشمتون تزریق کردین؟ واسه سیاهی هم اثر داره؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
سلام عزیزم شما بهتر شدین؟ زیر چشمتون تزریق کردین؟ واسه سیاهی هم اثر داره؟

سلام دوست عزیز بله خوب خیلی بهتر شده اما الان بعد از دو هفته هنوز ورم داره و از بقیه سطح صورتم بالاتره..در مورد سیاهی هم من خیلی سیاه بود دور چشمم هم سیاه هم گود اما سیاهیش هیچ تغیری نکرده بعضیا میگن شاید هنوز مال کبودیه تزریقه اما بعید میدونم راستش سیاهیش چون اومده  بالاتر تابلوتر معلومه شاید اونایی که سیاهیشون کمه بهتر اثر کنه.البته دکتر گفته این چربی جذب میشه بیشترش و بعد یک ماه باید بیای ترمیم اما من فکر نکنم ترمیم برم چون کاریکه نمیشه از خانواده مخفی کنی شوهرمم حساس شده که من چیکار کردم

سلام دوست عزیز بله خوب خیلی بهتر شده اما الان بعد از دو هفته هنوز ورم داره و از بقیه سطح صورتم بالات ...

ممنون عزیزم

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
سلام دوست عزیز بله خوب خیلی بهتر شده اما الان بعد از دو هفته هنوز ورم داره و از بقیه سطح صورتم بالات ...

منم بخاطر کرونا نتونستم برم چون بقول شما نمیشه از خانواده مخفی کرد و دوران نقاهتش سخته

😆😆😆😆😆😆