2777
2789
عنوان

نانوفت و تزریق چربی صورت برای جوانسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 27896 بازدید | 30 پست

من پیش دکتر الهه لطفی نانوفت انجام دادم خیلی روش خوبیه من جای جوش زیاد روی صورتم بود ولی الان پوستم صاف شده من تو چند جا  خوندم که این روش چون با استفاده از چربی های خود بدن هستش روش خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در روش‌های کلاسیک که در گذشته استفاده می‌شد، تلاش می‌شد سلول‌های چربی بدون هیچ گونه آسیبی از منطقه‌ای از بدن (عموماً زیر شکم، داخل ران، خارج ران، پهلوها و…) برداشت و به منطقه هدف از جمله صورت، دست‌ها و ناحیه بیکینی منتقل گردد اما در شیوه نانوفت (Nanofat grafts) سلول زنده‌ای وجود ندارد بلکه با کیت‌های مخصوص چربی به اجزای بسیار ریز شامل سلول‌های فیبروبلاست، سلول‌های بنیادی و… تبدیل می‌گردد که خاصیت حجم‌دهی ندارد بلکه فقط باعث جوانسازی می‌شود.

این سلول‌ها در بازسازی بافت‌های آسیب دیده اهمیت بسیار زیادی دارند. ‎سلول‌ها و فاکتورهای رشد داخل بافت چربی قادرند بافت‌های آسیب‌دیده را ترمیم کرده و سلول‌های پوست را به تولید کلاژن تحریک کنند و خاصیت کشسانی پوست و نشستن پروتئین‌های ساختاری لازم برای پوست را تقویت می‌کند.

نانوفت در موارد زیر استفاده می شود

• جوانسازی و شادابی کل صورت
  • رفع لک، کک و مک
  • رفع تیرگی زیر چشم
  • جوانسازی دست‌ها
  • درمان اسکارهای ناشی از آکنه، زخم، سوختگی و…

سلام به همه من خواستم تجربه تزریق چربی خودم رابراتون بگم.من حدود هفت سال پیش انجامش دادم که یکی دو هفته ورم داشت بعدتا یکی دو سال صورتم خوب بود بعدا به حالت اول برگشت البته مقداری گونه هنوزم مونده اصلا افتاده نمیشه چربی ها هم پایین نمیاد مقداری بهتر از حالت قبلیم. حالا هم دو هفته است انجام دادم ورمم یه روزه بود حالا خوبه راضیم. البته یه جلسه ترمیم برام گذاشتن.. لی از نتیجه ی این سری فعلا نمی تونم نظر بدم. 

سلام به همه من خواستم تجربه تزریق چربی خودم رابراتون بگم.من حدود هفت سال پیش انجامشرو  دادم که یکی دو ه ...

ممنون که نظرتون رو بدون تبلیغ گفتید.میشه بگید چند سی سی چربی براتون زدند؟از چه روشی استفاده کردند.

این موضوع گلوله گلوله شدن چربی بعد از گذشت چند سال چیه.؟

سلام دوست عزیز بله خوب خیلی بهتر شده اما الان بعد از دو هفته هنوز ورم داره و از بقیه سطح صورتم بالات ...

سلام منم تازه چهار روزه تزریق کردم یکی از چشمام آنقدر بادر داره یعنی می‌خوابه ودکتر گفت این یکی چشمت کمتر زدی باید این یکی روهم بازتزریق کنی خیلی نگرانم انگار زیرچشم زنبور نیش زده

سلام دوستایی که میخواهید نانوفت زیرچشم کنید و در حال تحقیق هستید نمیدونم الان قیمتش چند شده و واقعا بصرفه هست یا نه اما من یک سال و نیم پیش انجام دادم و واقعا راضی بودم یه توصیه ای که دارم وزنتون رو به عدد دلخواه برسونید بعد نانو کنید چون اگه بعدش لاغر کنید اونم چربیه اب میشه من به خاطر یه اتفاقی تو زندگیم و استرس شدید بعد از نانو  ۷کیلو وزن کم کردم و خوب طبیعتا اثر گذاشت روی نانوم

اما خوب برام جالبه که خانواده میگن با اینکه خیلی لاغر شدی و صورتت کامل لاغر تر شده اما هنوز زیر چشمت به حالته  قبل از انجام نانو که خیلی گود بود  برنگشته و بهتر از قبلهیعنی میخوام بگم هنوز یه مقدار کوچولو ازش مونده

تزریق چربی عوارض زیاد داره

گول تبلیغات رو نخورید، با عوارض تزریق چربی آشنا بشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7034813/عوارض-تزریق-چربی-به-صورت?page=1

هیچ فرقی هم نداره از پزشکای سرشناسشون بگیر تا بی اسم و رسماش.

جالب اینجاست که از آب گل آلود ماهی میگیرن، وقتی راجع به عوارضش صحبت میشه، میگن تکنیک پزشک مهمه. اگر پیش یه متخصص مثل من انجام بشه مشکلی پیش نمیاد. اینکار هیچ تخصص خاصی نمیخواد. چربی رو از بدنتون میگیرن، خالص سازی میکنن و در ناحیه مورد نظر تزریق میشه. بمب اتم که نمیشکافن. متاسفانه هر پزشکی از هر دانشگاه پیزوری مدرک گرفته بخصوص از دانشگاه های سطح پایین، میرن به دوره یکی دو ماهه زیبایی میبینن (نه دوره رسمی تخصص پزشکی) میاد شروع میکنه به تزریق ژل و چربی و …. 

پس مشکلات تزریق چربی از تخصص و تکنیک پزشک نیست، ذات و خاصیت تزریق چربی هست که ایجاد گلوله میکنه، بافتش سنگینه،…..هیچ فرقی نمیکنی چه پزشکی انجام بده. نفس کار مشکل داره. گول نخورید که ما با دستگاه بخصوصی چربی رو ساکشن میکنیم یا ما برخلاف سایر پزشکا نانوفت میزنیم ، ال میکنیم، بل می کنیم.

چهار تا اسم و لقب هم برای خودشون میذارن

پنجه طلا

دست خدا

به سبک دکتر فلانی

دستان معجزه گر 

درصد کمی از ظاهر بعد از تزریق چربی راضی هستن و اکثرا حاضرن کلی هزینه کنن و به شکل اولیه خودشون برگردن. بعد از یکسال هم درگیر رفع عوارضی مثل عدم تقارن و افتادگی چربی و پوست و گلوله شدن چربی و …. میشن. چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی؟

چقدر همتون ضایع تابلو و خز تبلیغ میکنید اه حالم بهم خورد از همون موقع که برا انتخاب اتلیه عروسیم به ...

سلام عزیزم چربی و از پا برمیدارند نمیشه از چربی شکم استفاده کنن؟