2777
2789
عنوان

مجردی و مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
وقت ندارم

ازون حرفابودش

دایت که غذادرست نمیکنه وزحمتش برای زن داییته

طرف شوهر داره بچه داره مهمون داره سرکارم میره وقت داره شما برای دونفر وقت غذانداری😐😐😐

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض غذاش ساده تره  اتفاقا .... خلاصه هرطور دیگه خودت صلاح میدونی ..😊

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

مردی؟ گزینه ی آخر غذا خودت درست کن اگه وقت نداری هم مسئولیت شکمت با دیگران که نیست چقد وابسته ای😒

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
نه مشکلی نداره

منظورم زن داییت نبود

نوشتم طرف منظورم به عنوان مثال بود که یه خانمی باهمه دغدغه هاش بابرنامه به همه کاراش میرسه

دخترم بعدشم دارم درس میخونم

جنسیت رو زدی مرد 😐 برو خوابگاه از همه گزینه ها بهتره بابات باید درک کنه نمیشه مزاحم مردم شد ی روز دو روز مشکل ندارن سربار بقیه نشو

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺