2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی بدم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 64 پست

یک بار غم رو یکجا یک زمان به هردلیلی گذاشتی رو شونه ات 

۱۴ ساله داری باخودت میکشونیش هی هم مطمینا بهش اصافه کردی وبارت رو سنگین تر کردی ...

بنظرم وقتشه یجا این بار رو بزاری زمین و قدرتت رو نشون بدی ومدیریت کنی مشکلاتو یکم ب دل همسرت یکم هم ب دل خودت 

کاری کن هم خودت بیسری ارزوهات برسی هم اون ارامش داشته باشه... 

تویکبار زندگی میکنی این روزها برنمیگرده پس چرا ب اعصاب خوردی وناراحتی بگذره... 

هیچ کاری نشد نداره کسی ک  بخواد کاری رو انجام بده راهشو پیدا میکنه اگرم نخواد بهانه اشو ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بدل نگرفتم ولی جدی گفتم واقعا خوب بودن سخته نیست؟

نه سختم نیست ولی خب معمولابدی راحتتره شمامشکلت باهمسرت چیه دلت جای دیگس؟

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
یک بار غم رو یکجا یک زمان به هردلیلی گذاشتی رو شونه ات  ۱۴ ساله داری باخودت میکشونیش هی هم مطم ...

اصلا اصلا نمیتونم جدا شم چکارکنم بخدا وقتی میادپیشم تنگی نفس میگیرم خیلی مشاوره رفتم دارو خوردم فایده نداشت که نداشت

[QUOTE=119320302]نه سختم نیست ولی خب معمولابدی راحتتره شمامشکلت باهمسرت چیه دلت جای نه جای دیگه نیست ولی باورت میشه ی وقتهای فکر میکنم اون معتادکه آشغال جمع میکنه هم ازنطرم ازشوهرم بهتره😔

اصلا اصلا نمیتونم جدا شم چکارکنم بخدا وقتی میادپیشم تنگی نفس میگیرم خیلی مشاوره رفتم دارو خوردم فاید ...

نمیگم جداشو 

......

میگم حلش کن این مشکلو هی باخودت نکش این بار غمو تا کی میخوای با این حس ادامه بدی تو این روزها رو فقط یکبار زندگی میکنی.... حیف عمرته به غم وناراحتی وحسرت بگذره...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
[QUOTE=119320302]نه سختم نیست ولی خب معمولابدی راحتتره شمامشکلت باهمسرت چیه دلت جای نه جای دیگه نیست ...

ببین ب هرچی ک فکرکنی دقیقاهمون میشه همیشه ب خودت تلقین کن شوهرت بهترینه واقعابهترین میشه ولی اگ فک کنی همه ازش بهترن زندگی سخت میشه نمیدونم چطوتوضیح بدم درکل همه چی ب خودت بستگی داره خوبیهاشوببین

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
نمیگم جداشو  ...... میگم حلش کن این مشکلو هی باخودت نکش این بار غمو تا کی میخوای با این حس اد ...

من دلم واس همین میسوزه واس عمرم که رفت واس بچه هام که اگه ی روز باباباشون خوب حرف بزنم ذوق میکنن وباورشون نمیشه ای خداچرا من اینقد نفرت انگیزم😔😔😔

من دلم واس همین میسوزه واس عمرم که رفت واس بچه هام که اگه ی روز باباباشون خوب حرف بزنم ذوق میکنن وبا ...

خودت راه حل درستو بلدی مطمئنم میدونی باید چکار کنی...

از همه چیش بدم میاد چطوری آخه 

تیپ وقیافش خوبه؟وضع مالیش چطور

اصلا اصلا نمیتونم جدا شم چکارکنم بخدا وقتی میادپیشم تنگی نفس میگیرم خیلی مشاوره رفتم دارو خوردم فاید ...

چرا اخه :( 

اونایی که عاشق میشن و با عشق ازدواج میکنن اکثرا طلاق میگیرن . توی فامیل و درو همسایه هامون زیاده . 

ادنایی هم که به زور و به خاطر خانواده ازدواج میکنن اونا هم به مشکل و... برخورد میکنن :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(