2777
2789

من ماه پیش اولین ماه اقدامم بود اما درست حسابی نبود ان شاالله بعد از پری، ۵ماه ازدواج کردیم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال و نیم اقدام 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بنظر من الان مشکلات زیاد شده اگه خانم کار خاصی نداره  نباید بزاره خیلی بگذره همینجور رابطه داشته باشه تا براش بگیره،که بعد هی آوره ی  دکترا نشه

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
ان شالله این ماه بارداری باشی

مممنونم عزیزم ان شاالله توام ب زودی مامان بشی

بنظر من الان مشکلات زیاد شده اگه خانم کار خاصی نداره  نباید بزاره خیلی بگذره همینجور رابطه داشت ...

من الان فکر میکنم کاش زودتر اقدام میکردم بعد دوسال اقدام کردم

همه ازمایشا کاملو دادم قند چربی تیرویید پاپ اسمیر کلا ازمایشات کامل .همه چی اکی بود. شوهرم واریکوسلش ...

منم ازامایش ها را دادم‌فقط تیروئید کم کاری داشتم

من الان فکر میکنم کاش زودتر اقدام میکردم بعد دوسال اقدام کردم

عزیزم زود بچه دار شدن مشکلش کمتر از دور بچه دارشدن و غصه خوردنه