2777
2789
عنوان

یه جاریم

950 بازدید | 32 پست

اصلا شوهر منو میبینه بهش سلام نمیده.با اینکه خیلی از شوهر من کوچیکتره.هیچ مسکل و دعوایی هم نداشتیم . وصعشونم خیلی بهتر از ماست نمیدونم چه مشکل روانی داره خدا میدونه اونو دیگه.حالا خداروشکر رفت و آمدم ندهریم سال به دوازده ماه یه بار میبینیمشون.ولی فردا میخوام برم خونه مادرشوهرم شوهر اونم اونجاست منم اصلا نمیخوام به شوهرش سلام بگم. شوهرم میگه بگو تو ادب داشته باش.ولی من ادب و این چیزا تو کتم نمیره.قانون زندگی من احترام بزار احترام ببین یا احترام میزارم وظیفته احتراتم بزاری هست😂 بعد این برادرشوهرم کلا اصلا نگاه هم نمیکنه که سلامش کنیم باید صداش کنم سلام بگم بهش

ولی آح میسوزه سلام نکنی بهشون اونجاشون میسوزه همه چیزو یه طرفه میخوان

اومدن کادو دنیا اومدن بچم ۲۵ هزار تومن دادن منم تولد بچش همون ۲۵ تومنو بردم دادم بعد تو خانواده شوهرم گفته بودن اینا چه عقده ای با ما دارن😂 توقع کادکی میلیونی طلایی چیزی داشتن حتما 

اصلا اینجور آدما رو درک نمیکنم😂 فردا برم ببینم چه میکنم 

بدبش اینه مادرشوهرم مجبور میکمه سلام بگیم مثلا اون میاد منو صدا میزنه میگه فلانی دیدی داداش فلانی اومد😐

چن بار اومدم بهش بگم نه کورم ندیدم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

یا بچه منو اصلا محل نمیده بعد به بچم میگه عمو رو دیدی خاک بر سر دلم میخواداونو مادر شوهر مو باهم ....  بدم😅

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

راحت باش جرش بده🤭

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جات بودم ب جاری سلام نمیکردم ولی ب برادر شوهر چرا

هر دو تا یه گ..و هن 

بعدش جاریم با من سلام احوالمرسی میکنخ

اما اگ میدونی خیلی خودشونو میگیرن هیچی نگو تا وقتی مادر شوهرت بگ ب فلانی سلام کن،بعد بگو سلام کردم ب ...

وقتی نکردم چه جوری بگم کردم ضایع نیست!

منم ی جاریم سلام خدافظ نمیده به شوهرم .. چی بشه که بگه .. ولی من به برادر شوهرم میکنم .. قرار نیس م ...

اون مال قدیما بود عزیز

الان امثال منو شما رو بلا نسبت یه چیزی فرض میکنن

چ ادم بیخودی😐 ینی چ ک ب شوهرت سلام نمیکنه😐😐😐😐

نمیدونم بخدا 

مثلا پیش اومده به شوهر خواهرزاده شوهرم که ده سال ازش کوچیکتره سلام میده ولی به شوهر من نخ

ن مگ نمیگی تا صدا نکنم برنمیگردع تو سلام کن ولی صداش نکن ح داد داد نداد ب ی ورت😅 بعدم بگو سلام کر ...

اصلااااا  و عمرااا بهش سلام نمیکنم 

من تو کتم این چیزا نمیره مگه کی هستن اینجور ادما که خودشونو میگیرن😂

منم به هیچ جام نیس😜😂بیخیال بابا  هر جور میخان باشن 😅

خوش بحالت 

من ولی میسوزم 

چون تو چهره اشون اون شادی که آره ما آدم حسابشون نکردیم ولی اینا از ما حساب میبرنو میبینم و آتیش میگیرم 😂