2777
2789

من امروز جواب آزمايشم رو گرفتم و خيلى زياد استرس دارم ٧ هفته باردار هستم و cmv مثبت دارم تو رو خدا اگر چيزى مى دونين يا كسى تجربه مشابه داشته راهنماييم كنيين 

Igm : 1,62 

Igg:202 

Rubella igg : +15 

Rubella igm: negatief 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست عزیزم

عزيزم يك ويروس هستش كه براى جنين خيلى خطرناك هستش و بيشتر از طريق ارتباط زياد با بچه ها مى گيرى يا مادرهايي كه بچه مهد كودكى دارن مىتونن از بچه خودشون بگيرن .. من خودم توى مهد كودك كار مىكنم و از بچه ها گرفتم 

خیلی تخصصی نوشتی والا

عزيزم يك ويروس هستش كه براى جنين خيلى خطرناك هستش و بيشتر از طريق ارتباط زياد با بچه ها مى گيرى يا مادرهايي كه بچه مهد كودكى دارن مىتونن از بچه خودشون بگيرن .براى بچه به دنيا اومده خطرى نداره مثلا مى تونه يك سرما خوردگى بشه ولى براى جنين خيلى خطر داره و مىتونه باعث سقط بشه يا اگر دنيا بياد خدايي نكرده باعث كورى كرى يا ميكروسفال . من خودم توى مهد كودك كار ميكنم و از بچه ها گرفتم براى همين بايد تو هفته ١٢ يك سرى آزمايش انجام بدن كه ببينن جنين مبتلا شده يا نه 😕

عزيزم يك ويروس هستش كه براى جنين خيلى خطرناك هستش و بيشتر از طريق ارتباط زياد با بچه ها مى گيرى يا م ...

آخی عزیزمم ان شالله چیزی نیست نگران نباش .درمان دارویی داره؟

ما آبادانیا   
آخی عزیزمم ان شالله چیزی نیست نگران نباش .درمان دارویی داره؟

نمىدونم دقيق ولى اگر رو جنين تا ثير گذاشته باشه ديگه فكر نكنم كارى بشه كرد فقط دكتر اجازه سقط ميده