2777
2789
عنوان

خانما از بچه داری خسته شدم😞

946 بازدید | 78 پست

کسایی ک دو دلن واسه زندگیشون یا خوشبخت نمیدونن هیچوقت بچه دار نشین..نی نبم هفتاد روزشه..کولیک و رفلاکس داره..دست تنهام.. ن شوهرم خونس. ن خانوادم. ن خانوادش..هیچکسو ندارم..واسم دعا کنین خدا بهم صبرو انرژی بده😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکمی تحمل کن. همه ی ما این مراحل رو گذروندیم. من هم میدونم چی میگی درکت میکنم .چون بچه ی اول هم هست و تجربه نداری سخته 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

[QUOTE=119250868]عزیزم درکت میکنم منم دست تنهام بچم از اول کولیک و رفلاکس داشت هرچی هم بزرگتر میشن شیطون تر میشن چاره ...[/QUO

کم اوردم..سه ماهه از خونه نرفتم بیرون.ن مهمونی رفتم ن مهمون میاد😞روحیمو باختم

خدا بت سلامتی و طاقت بده عزیزم میگذرن این روزا منم تا ی مدت پیش مشکل شمارو داشتم اما الان مشکل خیلی جدی تری که همون سیاتیک گرفتارش شدم مثل بختک افتاده به جونم همش دراز کشیدم نه به بچه هام میرسم نه خونه و شوهرم 😢

دیگه الان‌مادر شدی باید فقط ب فکر بچت باشی تازه کولیک و رفلاکس ک چیز مهمی نیست من دخترم الان ۳ سالشه ...

چرا  راه نمیره؟ مشکلش چیه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

عزیزم منم مثل تو بودم.هیچ کمکی نداشتم .و کم تجربه و کم سن و سال .ولی الان پسرم۱۷ماهشه با کلی شیطنت که باید مدام چهار چشمی بپام .نگران نباشه همه اینا میگذره .و تو یه آدم قوی میشی تو زندگیت .و منت هیچکسم  روت نیس . 

فقط خدا برایم کافیست